1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. PKK yürüyüşü kana bulayacaktı
PKK yürüyüşü kana bulayacaktı

PKK yürüyüşü kana bulayacaktı

PKK terör örgütünden teslim olan teröristler PKK'nın kan dökecek planlarını itiraf ettiler.

A+A-

Terör Örgütü PKK'nın planları son günlerde deşifre olmaya devam ediyor.Son zamanlarda askerleri ve iş adamlarını kaçırarak sesini duyurmaya çalışan PKK'nın esas hedefinin askeri kırsala çekmek olduğu öğrenildi.

Son olarak örgütten teslim olan PKK'lıların itirafları ise Türkiye'nin hain bir saldırıdan kıl payı kurtulduğunun açıkça göstergesi olarak görünüyor.

İşte teslim olan PKK'lıların itirafları

SİVİL KIYAFETLER GİYEREK ATEŞ EDECEKTİK

“Ağrı Dağı’na, Ağrı valiliği tarafından 21-23 temmuz tarihleri arasında yürüyüş düzenleneceğini öğrendik. Yürüyüş grubunun gelebileceği güzergahlara belirtilen tarihlerde pusu atarak mayınlama yaptık. Askerin gelebileceği güzergahlara ve mevzileremayın döşendi. Devlet yetkilileri gelselerdi eylem yapacaktık. Siviller dahil herkesi ateş açılacaktı.Hatta bu grubun içerisine PKK terör örgütü mensubu 2 kişi sivil kıyafetler giyerek, grubun içerisine girip grupla ilgili bilgi toplayacaklardı. Asker veya Kaymakamın gelmemesi durumunda önde gelen sivil şahıslardan 2 kişinin kaçırılması planlandı. Böylelikle askerin kırsala çıkması sağlanacaktı ve askere eylem yapılacaktı. Döşenilen mayınlar ben örgütten kaçtığım esnada hâlâ duruyordu. Uzaktan kumanda ile patlayacak şekilde yerleştirilmişti. Ağustos ayının 23-27 arasında ertelenen yürüyüşün tekrar yapılacağı bilgisi alınması üzerine hazırlık yapılmaktaydı.”

ÖRGÜT CEZASINI KESMİŞ

“Ağrı Dağı’na tırmanış düzenleyen turizm şirketlerine erzak getirme cezası kesildi. Daha önceden belediyede çalıştığını bildiğim ve şu anda Ağrı Dağı’na tırmanış düzenleyen İsmet isimli şahsa da aynı ceza verildi. İsmet isimli şahıs cezayı ödemeyeceğini örgüte vereceği bir şey olmadığını söyleyince örgüt tarafından belediyeden çıkarıldığını öğrendim. İsmet isimli şahsa örgüt tarafından ceza kesileceğini duydum ama ne cezası olduğunu bilmiyorum.”

HEDEF POLİSTİ

“Örgüt tarafından özellikle polis hedef seçilmiş durumda.Asker vatan sevgisinden değil mecburiyetten dolayıve emir altında olduğundan dolayıöncelikli hedef değil. Ancak polis bilinçli ve para aldığıiçin görev yaptığıiçin öncelikli hedef polistir. Örgüt tarafından son dönemlerde gelen talimatlarda özellikle asker ve polislerin eşlerive çocuklarının hedef alınması gerektiği, çünkü onların da Kürt çocuklarını öldürdükleri, örgüt mensuplarının bu konuda gerekirse kaçırma veya öldürme yolunu seçebileceklerisöyleniyordu.

Bu haber toplam 1701 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.