1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Polis kamerasından Kadıköy'deki o anlar
Polis kamerasından Kadıköy'deki o anlar

Polis kamerasından Kadıköy'deki o anlar

Fenerbahçeli taraftarların stada girip polise saldırdığı o anlar polis kamerası tarafından an be an kaydedilmiş..

A+A-

Fenerbahçe - Galatasaray maçı sonrasında gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen 48 kişinin ifadeleri tamamlanırken Emniyet Kadıköy'de yaşanan olayların polis kamerasıyla kaydedilen o anları yayınladı.

İŞTE O ANLAR

KARE KARE O ANLAR

TESADÜFEN ORADAYDIK SAVUNMASI

Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşması sonrası stat çevresinde çıkan olaylar sırasında gözaltına alınan ve Gasp Büro Amirliği’nde ifadeleri dün akşam saatlerinde tamamlanan 48 fanatik taraftar sabah Kadıköy Adliyesi’ne gönderildi. Gözaltındaki zanlıların büyük bölümünün ifadelerinde olaylara karışmadıklarını tesadüfen orada bulunduklarını söyledikleri öğrenildi.

Bir Anadolu kulübünün amigoluğunu yapan gözaltındaki bir zanlının poliste verdiği ifadesinde, "Bütün arkadaşlarım maçı seyretmeye gelecekti. Bu nedenle hepsini bir arada görüp davetiyelerini verdim" dediği öğrenildi.

Stadyum dışında yakalanan bir başka taraftarın ise baba tarafından Amerikalı olduğunu söyleyerek "Ben tesadüfen oradan geçiyordum. Ben turist sayılırım. Hiçbir olaya karışmadım" dediği, gözaltına alındığı sırada elinde kırık sandalye bulunan bir başka taraftarın da "Herkesin sahaya girdiğini görünce ben de peşlerinden gittim. Amacım bir futbolcu bulup hatıra forma almaktı" diye ifade verdiği belirtildi.

POLİS OTOSUNU TERS ÇEVİRENLER DE GÖZALTINDA

Gözaltındaki diğer zanlıların da olaylara karışmadıklarını, olaylar sırasında gözaltına alındıklarını söyledikleri öğrenildi. Öte yandan gözaltına alınanlar arasında polis otolarını meşale ile tutuşturup ters çevirdikleri tespit edilen zanlılar bulunduğu, bu kişilerin görgü tanıkları tarafından da teşhis edildikleri belirtildi.

Bu haber toplam 1164 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.