1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. RAMAZAN ŞİMŞEK: “HER MAHALLE İÇİN BİR KİŞİ GÖREVLENDİRECEĞİZ”
RAMAZAN ŞİMŞEK: “HER MAHALLE İÇİN BİR KİŞİ GÖREVLENDİRECEĞİZ”

RAMAZAN ŞİMŞEK: “HER MAHALLE İÇİN BİR KİŞİ GÖREVLENDİRECEĞİZ”

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, mahallelerde yer alan parklar, bahçeler, kültür merkezleri ve muhtarlık binalarının bakımını yapmak için belediye olarak bir kişinin görevlendireceklerini söyledi.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Tulumtaş ve İncek mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Şimşek’e ziyaretleri sırasında MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, AK Parti ve MHP ilçe yöneticileri, meclis üyesi adayları, Tulumtaş Mahallesi Muhtarı Kazım Koç, İncek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Koca eşlik etti.

 

“Artık tüm dünyadan insanlar Gölbaşı’na geliyor”

 

Başkan Şimşek, 2019 yılında göreve geldiğinde Gölbaşı’nın tüm sorunlarını bildiğini belirterek, “O dönemde seçim beyannamemizde ne vaat ettiysek yüzde 90’ını yaptık. Seçim beyannamemizde olmayan birçok projeyi de hayata geçirdik. Bunlardan bir tanesi de Tulumtaş Mağarası. 90’lı yıllarda keşfedilen mağarayı yaptığımız çalışmalarla ilçe turizmine kazandırdık. Tulumtaş Mağarası dünyada gezilecek yerler listesine girdi. Artık tüm dünyadan insanlar Gölbaşı’na geliyor” dedi.

 

“Tulumtaş’ın imar sorununu çözdük”

 

Tulumtaş Mahallesi’nin imar planında sona gelindiğinin altını çizen Başkan Şimşek “Tulumtaş mahallemizin imar planı bitti. Kadastro da yanlışlıklar vardı düzelttik. Bu mahallenin imar planlamasını Gölbaşı Belediyesi olarak tamamladık, büyükşehire sunduk. Tulumtaş’ın imar sorununu çözdük sona geldik.” ifadelerini kullandı.

 

“Hizmeti hemşerilerimizin ayağına kadar getirdik”

 

Başkan Ramazan Şimşek, İncek Mahallesi’ne yönelik çalışmalar hakkında da bilgi verirken “İncek'e ek hizmet binasını yaptık. Hizmeti hemşerilerimizin ayağına kadar getirdik. Bu bölgede devlet lisesi, kreşler, pazar yeri, spor kompleksi yok. Ama hepsinin planını hazırladık. İncek'e kapalı spor salonu, yüzme havuzu yapacağız. Yüzme Federasyonu’nu getireceğiz. Yürüyüş bisiklet yolları, yürüyüş yolları, parklar yapacağız.” diye konuştu.

 

Mahallelerde bir kişi görevlendirilecek

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, mahallelerin sorunlarını yerinde hızlı çözüme kavuşturmak için belediye olarak bir kişi görevlendirileceklerini, bu görevlinin parklar, bahçeler, kültür merkezleri ve muhtarlık binaları gibi

Bu haber toplam 1705 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.