1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Rasim Ozan bu kez yenildi
Rasim Ozan bu kez yenildi

Rasim Ozan bu kez yenildi

Rasim Ozan Kütahyalı'nın, Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Ters Cephe programı yayından kaldırıldı.

A+A-

Kanaltürk kanalında yayınlanan Ters Cephe programı Taraf yazarı Mehmet Baransu'nun şikayeti üzerine yayından kaldırıldı.

KÜTAHYALI'YA KAPIYI GÖSTERDİLER

Ters Cephe, hakkında konuştukları kişileri canlı yayına bağlamamakla ünlüydü. Rasim Ozan Kütahyalı, Enver Aysever, Salih Tuna ve Ümit Zileli'nin sunduğu programı Taner Dileklen yönetiyor, Rasim Ozan Kütahyalı'dan aldığı talimatlara göre hareket ediyordu.

BARANSU'NUN FENDİ KÜTAYALI'YI YENDİ

Dileklen, Rasim Ozan Kütahyalı'nın talimatı üzerine, yayında ismi geçenleri programa bağlamıyordu. Ancak bu kez, Mehmet Baransu'nun fendi, Rasim Ozan'ı yendi. Rasim Ozan Kütahyalı'nın restleri havada kaldı. Kanaltürk yönretimi, Rasim Ozan Kütahyalı'ya kapıyı gösterdi.

KANAL YÖNETİMİNDEN RADİKAL KARAR

Taraf Yazarı Mehmet Baransu Kanaltürk’e şikayet etti, ortalık karıştı. Ümit Zileli'yi gözden çıkaran Kanaltürk, Salih Tuna ve Rasim Ozan Kütahyalı'dan tepki aldı. Sonunda kanal yönetimi radikal bir adım attı.

HAKARETLER HAVADA UÇMUŞTU

Fethullah Gülen'i ve AKP'yi destekleyen Kanaltürk yönetimi, Taraf Yazarı Mehmet Baransu'nun şikayeti üzerine Ters Cephe'yi yayından kaldırdı. Önceki hafta Kanaltürk ekranlarında inanılmaz bir diyalog gerçekleşmişti. Enver Aysever, Rasim Ozan Kütahyalı, Salih Tuna ve Ümit Zileli’nin yer aldığı Ters Cephe programında Mehmet Baransu telefonla yayına bağlanmış ve o programda akıllara zarar hakaretler havada uçuşmuştu.

Mehmet Baransu ile sert bir şekilde tartışan Ümit Zileli, Baransu’ya "şerefsiz, alçak, utanmaz adam, yalaka, sahtekar... " gibi ağır sözler söylemişti.

ZİLELİ YOKSA BİZDE YOKUZ

Bu programın ardından Mehmet Baransu, Zileli’nin peşini bırakmadı. Baransu, Ümit Zileli’yi Kanaltürk yönetimine şikayet etti. Kanaltürk yönetimi de ilk etapta Zileli'nin gönderilmesine karar verdi. Bu karar ise Zileli'nin program partnerleri Salih Tuna ve Rasim Ozan Kütahyalı'dan tepki aldı. SKY Türk'ten Kanaltürk'e transfer olan Enver Aysever ise tavırsız kaldı. Kütahyalı ve Tuna, "Zileli programa çıkmazsa biz de çıkmayız" deyince Kanaltürk yönetimi de programı toptan bitirdi.

ZAMAN YAZARI DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Kanaltürk'ün sabıkalı programını bitiren Ümit Zileli'nin ölçüsüz saldırganlığı olmuştu. Ağıza alınmayacak sözlerin yayınlandığı programa Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı da tepki göstermişti. Dumanlı haftabaşında kaleme aldığı yazıda, "Hafta içinde birisi Mehmet Baransu için ağza alınmayacak hakaretleri sıralamış. En küfürbaz adam bile halka açık bir yerde bu lafları etmez. Kalibresi düşük bu laflar televizyonda bu kadar pervasızca söylenirken kanal yöneticileri ne iş yapıyor? Editörlerin hiç mi sorumluluk duygusu kalmamış? Ya da reyting uğruna her laf mubah mı sayılıyor?" demişti.

Bu haber toplam 3912 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.