1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Raylarda dehşet: 2 ölü
Raylarda dehşet: 2 ölü

Raylarda dehşet: 2 ölü

Yeşilköy'de trenin çarptığı 2 çocuk feci şekilde can verdi.

A+A-

Yeşilköy'de denize girdikten sonra Zeytinburnu'ndaki evlerine tren rayları üzerinde yürüyerek dönen 4 çocuktan ikisine tren çarptı. 13 yaşındaki Ali Işık ve 12 yaşındaki Yakup Atik feci şekilde parçalanarak can verdi

PARAMPARÇA OLDULAR

İstanbul'da 4 ilköğretin öğrencisinin deniz keyfi faciayla sona erdi. Akraba olan çocuklardan Yakup Atik (12), Muyibullah Atik (13), Abdullah Atik (9) ve Ali Işık (13) Yeşilköy sahiline giderek denize girdiler. Gün boyu eğlenen çocuklar akşama doğru Zeytinburnu'ndaki evlerine dönmek üzere yola çıktılar. Ancak daha kısa olsun diye tehlikesine rağmen tren raylarının üzerinden yürümeye başladılar. Saat 17.30 sıralarında raylardan karşıya geçmek isteyen 4 çocuk Sirkeci yönünden gelmekte olan banliyö trenini son anda fark etti. Muyibullah ve Abdullah kendilerini rayların karşısına atmaya başarırken, tren Yakup ve Ali'ye hızla çarptı. İki çocuk feci şekilde parçalanarak can verdi. Kaza sonrası seferi gerçekleştiren makinist ifadesine başvurulmak üzere karakola götürülürken, yaşamını yitiren çocuklar Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Olayın Devlet Demir Yolları'nın ihmalliği yüzünden olduğunu öne süren çevre sakinlerinden Mehmet Ali Körpınar, "Tren yolunun iki yanında da geçmeyi engelleyici duvar yok. Genç çocuklar, hele tatil günlerinde buralarda dolanıyorlar. Böylelikle gençlerimizi ne yazık ki kaybediyoruz. Devlet Demir Yolları'nın buna önlem alması lazım" diye tepkisini dile getirdi.

3 gün önce kadına çarptı

Bölgede üç gün önce de bir kaza meydana gelmişti. Yeşilyurt tren istasyonunun 100 metre uzağında Halkalı'dan Sirkeci istikametine doğru ilerleyen banliyö treni raylar üzerinde gezen bir kadına çarptı. Makinistin kadını fark ettiğinde ani fren yaptığı ancak treni durdurmayı başaramadı. Ağır yaralanan kadın tedavi altına alındı. 

Bu haber toplam 1379 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.