1. HABERLER

  2. Remzi Çayır, Gölbaşı esnafını ziyaret etti
Remzi Çayır, Gölbaşı esnafını ziyaret etti

Remzi Çayır, Gölbaşı esnafını ziyaret etti

Seçim çalışmaları kapsamında Büyük Birlik Partisi Ankara Büyükşehir adayı Remzi Çayır ve Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ahmet Yüce Gölbaşı esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını ve sorunlarını dinlediler.

A+A-

Seçim çalışmaları kapsamında Büyük Birlik Partisi Ankara Büyükşehir adayı Remzi Çayır ve Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ahmet Yüce Gölbaşı esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını ve sorunlarını dinlediler. Esnaf ve Gölbaşı ahalisi ile sohbet ederek seçim çalışmaları çerçevesinde, Büyük Birlik Partisinin, Ankara'nın ve  Gölbaşı için düşündükleri projelerini halka anlatan Remzi Çayır ve Ahmet Yüce Halkın teveccühü ile karşılandılar.

   Projelerinin gerçekleşebilir ve hakkaniyet ölçüleri dahilinde olduğunu belirten Remzi Çayır, ‘Bizler diğer Belediye Başkan adayları gibi her birisinin 15 trilyon harcayarak yaptığı seçim çalışmalarını yapamıyoruz.  O arkadaşlarımız bu paraları babalarının hayrına mı harcıyorlar yoksa seçim sonrasında sizlerin cebinden acımasızca geri mi alacaklar ‘ diye sordu.

  Yağmura göre tarla değiştirenlerden olmadıklarını belirten Büyük Birlik Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Remzi Çayır, Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ile beraber kurdukları Büyük Birlik Partisinin hiçbir lekeli ve şaibeli olayda yeri olmadığını, yolsuzluk, hırsızlık, adam kayırmacılığının, teröristi kayırmanın prim yaptığı bu günlerde bu ülkenin varlığı ve geleceği için var olan tek parti olarak kaldıklarının altını çizen Çayır halkın oylarına talip olduklarını dile getirdi.

   Meclisteki partilerin adaylarının her birinin 15 trilyon civarında para harcayarak halka ulaştığını belirten Remzi Çayır ‘ Bunlar hem halkın parası hem de sizin, bizim paramız! Adaletli bir dağıtım yapmadan hazineden bizlerinde hakkı olan bu parti yardımları ile sabahtan akşama kadar sizin kapınızı çalıyorlar.  Ama siyasetin hırsızlığını öğrenmişler, biz kendi yağımızla kavrularak siz halkımızın evdeki çocuğunun rızkından kesip bizlere yaptığı yardımlarla bu siyaseti yapıyoruz, yolsuzluklara-talanlara vurgunlara dur demek için sizlerden oy istiyoruz ‘ dedi.

   Remzi Çayır ‘ sizleri seviyoruz ama oylarımız zayi olacak diye korkuyoruz’ kaygılarına ise ‘ karınca niyet etmiş hacca gitmeye senin ömrün vefa etmez demişler, ama karınca biz bu yol üzerine ömrümüzü feda etmişiz’ misalini vererek, sizlerin oyları bir bir derken İnşallah bin olacak milyon olacak ve bizler gerçek hizmeti sizleri sunmak için sizlerin oyları ile yönetime geleceğiz’’ dedi.

  Remzi Çayır Gölbaşı’nın işlek caddelerinden Cemal Gürsel Caddesi ve Ankara Caddesi esnafı ve sakinleri ile hem tanışıp hem projelerini anlatırken, Gölbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Yüce’de halkın taleplerini dinledi, Gölbaşı’nın sorunlarının kendilerinin iktidarı ile sona ereceğini dile getirdi.

Bu haber toplam 1894 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum