1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Şafak iftarında Gölbaşı'na müjde üstüne müjde
Şafak iftarında Gölbaşı'na müjde üstüne müjde

Şafak iftarında Gölbaşı'na müjde üstüne müjde

Gölbaşı Belediyesi’nce Şafak Mahallesi sakinlerine verilen sokak iftarı, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi’nin Şafak Mahallesinde   düzenlediği sokak iftarında binlerce Gölbaşılı buluştu.Gölbaşı Belediyesi mahallerde düzenlediği iftar programlarına ara vermeden devam ediyor. Gölbaşı Belediyesince şu ana dek Selametli, Gazi Osman Paşa, Karşıkaya, Karaali ve  Eymir Mahallesinde  verilen iftarların ardından Şafak Mahallesinde iftar verildi. Gölbaşı Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi önündeki sokakta yapılan toplu iftar programı büyük ilgi gördü ve  iftara yaklaşık 4 bin  vatandaş katıldı. Düzenlenen iftara Ak parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve 4 bin Gölbaşı’lı katıldı. İftara katılan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve Eşi Hatice Duruay, tek tek iftar masalarını dolaşarak vatandaşlar ile selamlaştı ve ramazanlarını tebrik etti.

Başkan Duruay, Projelerin Temelleri Bu Yıl Atılacak Dedi

İftarda konuşan Belediye Başkanı Duruay, iftar buluşmasına ilgi gösteren herkese teşekkür etti. Başkan Duruay, “Allahım oruçlarımızı, yapmış olduğumuz ibadetleri kabul eylesin. Biz göreve geldiğimizde Gölbaşı’nın en büyük sorunlarından sağlık sorununu çözeceğimizin sözünü verdik. Bugün sözümüzü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Eymir Mahallesi yolu üzerine yapılacak olan 200 yataklı devlet hastanemizin temeli çok yakında atılacak. Yine Gölbaşı’nın güvenliği açısından önemli bir projeyi hayata geçirdik. Mobese çalışmamız tamamlandı.” dedi

Mogan Gölü’nün İhalesi Tamamlandı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Mogan gölü temizliği ihalesinin yapıldığı müjdesini de vererek, önümüzdeki ay sözleşmesi imzalanarak ve birkaç ay sonra temizliğe başlanacağını belirtti.

Konya Yolu’nun Temelini Bu yıl Temelini atacağız

Başkan Duruay, Gölbaşı’nı ikiye bölen Konya yolu ile ilgili olarak Konya yolu ile ilgili projenin Karayolları Genel Müdürlüğüne teslim edildiğini ve projenin yıl sonunda  yapılacağı ve temeli atılacağı müjdesini verdi.

İftar sonrasında başkan Duruay “İftar Programımıza katılımlarınızdan dolayı, bizler ile iftar ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah’ım Ramazanınızı Mübarek etsin. Yaklaşan Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum’ ifadelerini kullandı.

Gölbaşı’nda Her Mahallede İftar Sofrası Kurulacak

Gölbaşı Belediyesi Mahallelerde iftar programlarına devam ederek, 23 Haziran Perşembe Günü Bezirhane, 24 Haziran Cuma günü Oyaca,25 Haziran Cumartesi günü Bahçelievler ve 26 Haziran Pazar günü Seğmenler Mahallesinde iftar verecek.

Bu haber toplam 2852 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler