1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Şafak Mahallesi Muhtarı Bayram Özkan Yeniden Aday
Şafak Mahallesi Muhtarı Bayram Özkan Yeniden Aday

Şafak Mahallesi Muhtarı Bayram Özkan Yeniden Aday

Şafak Mahallesi Muhtarı Bayram Özkan Yeniden Aday

A+A-

Şafak Mahallesi'nin Sevilen Muhtarı Bayram Özkan Yeniden Adaylığını Açıkladı

Şafak Mahallesi'nin sevilen muhtarı Bayram Özkan, yeniden adaylığını açıkladı. 2004 yılından bu yana mahalle halkına hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını belirten Özkan, bugüne kadar gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı.

Muhtarlık hizmet binasının olmadığı dönemde konteynerda hizmete başladıklarını ve mahalle halkının kamu hizmetlerinden kolayca faydalanabilmesi için çaba sarf ettiklerini ifade eden Özkan, mahalledeki resmi kurumlarla yakın ilişkiler içinde olduklarını vurguladı. Çevre ve şehircilik konularında da aktif rol aldıklarını ve mahallenin ihtiyaçları doğrultusunda çözüm odaklı çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Muhtarlık binasının kirasının olmaması ve tüm masrafların kendi imkanlarıyla karşılanmasıyla ilgili bilgi veren Özkan, 20 yıldır muhtarlık maaşını cebine koymadığını ve yardıma muhtaç olan yaşlılara yardım ettiğini dile getirdi. Ancak bu yardımları gösterişe dönüştürmediğini ve halkını küçük düşürecek şekilde davranmadığını vurguladı.

Muhtarlığın bir gönül işi olduğunu ve mahalle halkını sevmekle ilgili olduğunu söyleyen Özkan, dürüst, saygın, yapıcı ve hoşgörülü olmanın önemine değindi. Muhtarın, beline silah takıp havalı olmak yerine yaptığı hizmetlerle havalı olması gerektiğini vurguladı.

Şafak Mahallesi'ne hizmet etmekten onur ve gurur duyduğunu ifade eden Bayram Özkan, devletin emrinde mahalle halkının hizmetinde olduğunu belirterek, yeni hizmetler için mahalle halkının teveccühüyle yeniden aday olduğunu söyledi.

Muhtar Bayram Özkan, Şafak Mahallesi'ne daha iyi hizmetler sunabilmek adına halkın desteğini ve güvenini isteyerek saygı, selam ve sevgilerini iletti.

Özkan'ın dönemi boyunca gerçekleştirdiği önemli hizmetler arasında PTT binasının mahalleye kazandırılması, SSK binasının gelmesi, gazmatik gelmesi, Ahmet Yesevi Kültür Merkezi'nin yapılması için çaba sarf edilmesi, millet bahçesinin yapımına başlanmasında büyük emeği olduğu ve dönemin bakanı Murat Kurum'a açık açık yapılmasını söylediği biliniyor.

Bu haber toplam 2067 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.