1. HABERLER

  2. Sevgi Çiçeklerinden Van'a yardım eli
Sevgi Çiçeklerinden Van'a yardım eli

Sevgi Çiçeklerinden Van'a yardım eli

Van’a Gölbaşı’ndan gönderilen yardımlar zincirine bir yenisi daha eklendi. Gölbaşı Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulu Aile Birliği de Van’a yardım elini uzattı.

A+A-

dsc_0072_430x286.jpg

Van’da yaşanan 7.2’lik depremin ardından Türkiye Van’da yardıma muhtaç olan vatandaşların yaralarını biran önce sarabilmek için seferber oldu. Türkiye’nin dört bir yanından Van’a ulaştırılan yardımlar devam ediyor.

Van’a Gölbaşı’ndan gönderilen yardımlar zincirine bir yenisi daha eklendi. Gölbaşı Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulu Aile Birliği de Van’a yardım elini uzattı.

Van’da ki  vatandaşların yaralarını sarmak için kollarını sıvayan Gölbaşı Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Mehmet Necli ve yönetim kurulu üyesi Meltem Eser tarafından başlatılan yardım kampanyasına velilerde katıldı.

Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Necli, Okul aile birliği yönetiminden Meltem Eser ve okul aile birliği yönetiminin tamamı velilerle yaptıkları bu yardım çalışması ile örnek bir davranış sekilediler.

 Öğrenci velileri ve yardımseverlerin katkısıyla toplanan yardımlar yine veliler ve öğrenciler tarafından kolilenerek Van’daki depremzedelere gönderilmek üzere kargoya verildi.

Depremzedelerin en acil ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran veliler ve Okul Aile Birliği Van için bir araya geldi. Yardım kolilerinin hazırlanmasına sadece velilerin değil, minik öğrencilerinde katkı sağlaması dikkatlerden kaçmadı.

Gölbaşı Sevgi Çiçeği İlköğretim Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Necli, Van’da yaşanan depremin ardından bölgede yaşanan sıkıntıların çözümüne bir nebzede olsa katkı sağlayabilmek adına böyle bir kampanya başlatmak istediklerini ve özellikle velilerin bu konuda çok duyarlı davrandıklarını ifade ederek, “Van’da yaşanan deprem hepimizi üzmüştür.  Van'da yaşanan  sıkıntılar ise hepimizin sıkıntısıdır. Türkiye’nin dört bir yanından Van’a yardım tırları gitti. Bizlerde velilerle birlikte karar alarak, bu yardım zincirine dahil olmak istedik. Gücümüzün yettiğince okulumuzda velilerimiz ile birlikte yardım kolileri hazırladık. İnşallah göndereceğimiz bu koliler depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarar. Van’da depremi yaşayan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum ve yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum” dedi.

dsc_0076_430x286.jpg

dsc_0068_430x286.jpg

.

Bu haber toplam 3958 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.