1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. SOS Vakfı ihtiyaç sahiplerinin yanında
SOS Vakfı ihtiyaç sahiplerinin yanında

SOS Vakfı ihtiyaç sahiplerinin yanında

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, ramazan ayında da ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmıyor. Gökçek, Altındağ ilçesi Başpınar Mahallesi'nde sıkıntıda bulunan aileleri ziyaret ederek yardım eli uzattı.

A+A-

evin Gökçek, SOS Vakfı Müdiresi Nevin Uğurlu ile birlikte, ilk olarak aile içi şiddet nedeniyle dağılan Sultan Ayfer Yeşil ve ailesini ziyaret etti. İki çocuğun, yaşanan kavgalar nedeniyle cezaevinde olduğunu belirten aile fertleri, yaşadıkları yeri terk edip, şehir merkezine yerleştiklerini bildirdiler. 

Ardından, eşi tarafından terk edilen 3 çocuklu Hacer Arslantaş'ı ziyaret eden Nevin Gökçek'i büyük bir heyecan ve sevinçle karşılayan Arslantaş, geçen yıl Kurban Bayramı'nda SOS Vakfı yetkililerinin kurban eti verdiklerini belirterek, "Unutulmamak çok güzel, evimi şenlerdiniz. Allah razı olsun" dedi.

Nevin Gökçek, daha sonra yine eşinin terk ettiği 3 çocuklu Reyhan Yıldız'ı ziyaret etti. Yıldız’ın sağlık sorunları bulunduğunu, evinin elektriklerinin kesik olduğunu,  buzdolabı, televizyon olmadığını öğrenen Gökçek, ihtiyaçlarının giderilmesi talimatı verdi.

Gökçek'in ziyaret ettiği 3 çocuklu Mehtap Kılıç, eşinin cezaevinde olduğunu, çocukların babalarının yanına gitmek istediklerini, ancak maddi imkansızlıklar yüzünden gidemediklerini söyledi. Nevin Gökçek de ailenin gidiş-geliş masraflarını karşılama sözü verdi. Ailenin mahalledeki markete olan borcu da Gökçek'in talimatıyla kapatıldı.

         Daha sonra Ankara'ya taşınarak 2 çocuğuna bakmaya çalışan Ayşe Güncür'ü ziyaret eden Nevin Gökçek, Güncür’ün iş talebinde bulunması üzerine, bir telefon görüşmesi yaparak, sorununu çözüme kavuşturdu.

Gökçek'in son durağı, Nurten Özyılmaz oldu. Özyılmaz'ın, imkansızlıklar içinde felçli annesine bakmaya çalıştığını ve evde bir yataktan başka bir şey olmadığını gören Nevin Gökçek, öncelikli olarak halı, kilim ve kanepe yardımında bulundu. Gökçek, anne-kızın ihtiyaçlarıyla ilgilenme sözü verdi.

Bu haber toplam 1914 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.