1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. SOS'tan öğrencilere yardım
SOS'tan öğrencilere yardım

SOS'tan öğrencilere yardım

Onursal Başkanlığını Nevin Gökçek’in yaptığı Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS), Ankara’da ilk, orta, lise ve üniversitede öğrenim gören ihtiyaç sahibi 400 öğrenciye burs veriyor.

A+A-

SOS tarafından Kocatepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda Nevin Gökçek, öğrencilerin son 2 aylık burs çeklerini dağıttı.

 “Yaz tatili öncesi, bu öğretim yılında son kez bir araya geliyoruz” sözleriyle öğrencilere seslenen Nevin Gökçek, gençlere yaz tatilinde, dinlenmelerini, bol bol spor yapıp, kitap okumalarını önerdi. Nevin Gökçek, sözlerini şöyle sürdürdü:

Mutlaka Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Çocuk Kulüpleri ve Gençlik Merkezleri’ne devam edin. Bir müzik aleti çalmayı öğrenin, resim yapın, santranç oynayın, mutlaka sevdiğiniz bir spor dalıyla uğraşın. Kitap okumayı da ihmal etmeyin. Defterlerinizde boş kalan sayfalar vardır, boş sayfalarınızı kullanarak günlük tutun. Her gün ne yaptığınızı günlüğünüze yazın. Daha sonra anılarınız sizi rahatlatacaktır.”   

Yaz tatilinde çocukların aile bütçelerine katkıda bulunacak veya kendilerine harçlık sağlayacak uygun işlerle de meşgul olabileceklerini kaydeden Nevin Gökçek, öğrencilere kısa bir süre de olsa aileleriyle birlikte memleketlerinde geçirmelerinin de güzel bir anlam taşıyacağına dikkat çekti.

Nevin Gökçek, sokaklarda kötü niyetli kişilerin de bulunduğunu vurgulayarak, gençlerden bilmedikleri, tanımadıkları kişilerle irtibat kurmamaları ve onların ikram edecekleri yiyecekleri kesinlikle yememeleri konusunda uyardı.

Nevin Gökçek,  programın sonunda öğrencilere 2 aylık burslarına denk gelen banka çeklerini dağıttı. Çocuklar da çiçek ve sevgi dolu duygularını ifade ettikleri notları Nevin Gökçek’e armağan ettiler.    

Bu haber toplam 1674 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.