1. HABERLER

  2. Taran ve Özyılmazel aşkının ilk fotoğrafı
Taran ve Özyılmazel aşkının ilk fotoğrafı

Taran ve Özyılmazel aşkının ilk fotoğrafı

İşte magazin dünyasının gündemine düşen Özyılmazel ve Ali Taran aşkının ilk fotoğrafı

A+A-

Bugün ünlü reklamcı Ali Taran'ın gazetelere yansıyan 'Evliliği seviyorum. Her an evlenebilirim' sözleri gerçek çıktı.

Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel, cuma günü Bodrum'da kiraladıkları villada nikah kıyacak. Yılmazel nikahta Vakko imzalı gelinlik giyecek. Ali Taran 60 , Ayşe Özyılmazel ise 32 yaşında. Özyılmazel ise bir süredir köşesinde Lübnanlı sevgilisinden sözediyordu. Taran ise geçtiğimiz günlerde kanser tedavisi gören eşinden boşanmıştı.

Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel'in fotoğrafları için tıklayın

ÖZYILMAZEL: 20 GÜNDE KARAR VERDİK

Ayşe Özyılmazel twitter'a kısa bir not yazarak sürpriz evlilik kararını anlattı: "Birileri zaten hep konuşur. Ben mutlu olmayı seçiyorum. Bu kadar."

Ayşe Özyılmazel köşe yazdığı Sabah gazetesine özel olarak, evlilik kararıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Daha öncesi yok. Hiç yok. Ali'yle tanıştık. 25 Mayıs 2011, İstanbul... Görüşmeler, konuşmalar, özlemeler, kavuşmalar... Allah biliyor ne bir plan, ne bir program. Sadece gerçekler, hayaller, dualar... Koskoca bir 20 gün yaşadık, doğduk. 1 Temmuz 2011, Bodrum... Saat 19.30. Evleniyoruz. Yanımızda vazgeçilmezlerimiz..."

KOCADON: NİKAHLARINI BEN DE KIYABİLİRİM

DP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon "Sayın Taran nikah işlemleri için bize başvurdu kendisine tarih verdik. Arzu ederlerse nikahlarını ben de kıyabilirim" dedi.

KANSER HASTASI EŞİNDEN YENİ BOŞANDI

Kısa bir süre önce 54 yaşındaki eşi Selma Taran'dan boşanan ve adı Hülya Avşar ile aşk dedikodusuna karışan ünlü reklamcı Ali Taran'ın 1 Temmuz Cuma günü Bodrum'da bir arkadaşına ait villada sanatçı Ayşe Özyılmazel ile evlenmek için Bodrum Nüfus Dairesi ile Bodrum Belediyesi'nde resmi işlemleri başlattığı öğrenildi. Taran dün nüfus ideresine bugün de Bodrum Belediyesi'ne giderek Belediye Başkanı DP'li Mehmet Kocadon ve nikah memuru ile görüştü.

 

KIR DÜĞÜNÜ YAPACAKLAR

Gerekli resmi evrakları veren Taran ve Ayşe Özyılmazel'in kır düğünü ile dünya evine girecekleri belirtildi. Başkan Kocadon "Ali Taran müracaat ettiğinde evleneceği kişinin Hülya Avşar olup olmadığını sorduk "hayır' dedi. Arzu ederlerse nikahlarını ben de kıyabilirim" dedi. Taran'ın Ayşe Özyılmazel ile evlenmek için müracaatını yaptığı öğrenildi.

Bu haber toplam 1993 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.