1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Türkiye'nin Yerli Otomobili TOGG, Gölbaşı Belediyesi'nin Yeni Makam Aracı Olacak
Türkiye'nin Yerli Otomobili TOGG, Gölbaşı Belediyesi'nin Yeni Makam Aracı Olacak

Türkiye'nin Yerli Otomobili TOGG, Gölbaşı Belediyesi'nin Yeni Makam Aracı Olacak

Türkiye'nin Yerli Otomobili TOGG, Gölbaşı Belediyesi'nin Yeni Makam Aracı Olacak

A+A-

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Gölbaşı Belediyesi'nin hizmet araçları arasına katılıyor. Gölbaşı Belediyesi Meclisi'ne sunulan başkanlık yazısında, TOGG T10X V2 RWD markalı aracın Devlet Malzeme Ofisi'nden satın alınması önerildi.

TOGG'un son teknolojiyle donatılmış araçlarından olan T10X V2 RWD, Gölbaşı Belediyesi'nin hizmetlerini daha etkili ve çevreci bir şekilde sunabilmesi amacıyla tercih edildi. Aracın özellikleri arasında yüksek enerji verimliliği, düşük emisyon değerleri ve modern teknoloji sistemleri bulunuyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, TOGG'un yerli üretim olması ve çevre dostu özellikleriyle tercihlerini bu yönde yönlendirdiklerini belirtti. Ayrıca, yerli otomobilin kullanılmasıyla birlikte belediyenin sürdürülebilirlik hedeflerine de önemli bir adım atıldığını ifade etti.

Devlet Malzeme Ofisi'nden satın alınması önerilen TOGG T10X V2 RWD'nin, Gölbaşı Belediyesi'nin hizmetlerine katkı sağlaması ve yerli üretimi desteklemesi bekleniyor. Konuyla ilgili olarak Gölbaşı Belediye Meclisi'nde yapılan görüşmeler sonucunda, TOGG aracının alımına onay verildi.

TOGG T10X V2 RWD'nin Gölbaşı Belediyesi'nin hizmetlerine katılması, yerli otomobil sektörünün gelişimine destek olurken, aynı zamanda çevre dostu bir ulaşım alternatifinin benimsenmesine de katkı sağlayacak.

Bu haber toplam 858 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.