1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. UYUM ÖĞRENCİLERİNDEN GÖLBAŞI BELEDİYE MECLİSİNE ZİYARET
UYUM ÖĞRENCİLERİNDEN GÖLBAŞI BELEDİYE MECLİSİNE ZİYARET

UYUM ÖĞRENCİLERİNDEN GÖLBAŞI BELEDİYE MECLİSİNE ZİYARET

Gölbaşı Belediyesi Umutlu Yaşam Uygulama Merkezi (UYUM) öğrencileri, Gölbaşı Belediye Meclisi Aralık ayı oturumuna katılarak meclis üyeleri ile bir araya geldi.

A+A-

Meclis salonunun girişinde UYUM öğrencilerinin kendi elleriyle hazırladığı eserler sergilendi. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve belediye meclis üyeleri UYUM öğrencileri ile günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

 

Engelliler Haftası’nda oldukça aktif faaliyetleri, aktiviteleri ve çalışmaları dolayısıyla Gazi Üniversitesi’nde “Spor ile Değişen Hayatlar ve Destek Mekanizmaları” konulu panele davet edilen Gölbaşı Belediyesi UYUM’a, başarı ve teşekkür sertifikası takdim edilmiş ve UYUM öğrencileri gösterilerini sergilemişti.

 

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Uyum öğrencilerimiz, Türkiye’nin pek çok yerinden davet alıyor. Onların başarılarıyla biz de mutlu oluyoruz. Onların mutluluğu bizim için çok önemli. UYUM öğrencilerimiz bizim vazgeçilmezlerimiz. Engelsiz bir Gölbaşı için çalışmalarımız aralıksız sürecek.” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1447 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.