1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Van'da yağmacılar altın için cesedin kolunu kesti
Van'da yağmacılar altın için cesedin kolunu kesti

Van'da yağmacılar altın için cesedin kolunu kesti

Van'da yaşanan yağma örneklerinin en korkuncu, depremden hemen 1 gün sonra Erciş'te meydana geldi.

A+A-

Depremin ikinci günü Erciş'teki büyük yıkımın yaşandığı şehir merkezine Erciş'in köylerinden gelen A.T (23), ile A.B (26), Vanyolu Caddesi üzerinde bulunan bir enkazdan yağma yapmaya çalıştıkları sırada yakalandı. Enkazın üzerine gece yarısı çıkan iki yağmacı, enkazın derinlerine girerek değerli eşya aradı.

VATANDAŞLAR TARAFINDAN DARP EDİLDİLER

Bu sırada vatandaşlar tarafından fark edilen ve yakalanan yağmacılar, vatandaşlar tarafından darp edildi. Üzerlerinde enkazda bulunan bir cesede ait cüzdan bulunan yağmacılar daha sonra vatandaşlar tarafından polise teslim edildi.

CESEDİN KOLUNU KESERKEN YAKALANDILAR!

Vatandaşlar, yağmacıların enkazdaki bir kadın cesedinin kolundaki bilezikleri almak için kolunu kesmeye çalışırken yakaladıklarını öne sürdü. Yağmacılar çadırda hizmet veren adliyede tutuklandı.

Diğer yandan hasar nedeniyle boşaltılan bir binayı soymaya çalışan 3 yağmacı da yakalandı. Vatandaşların yakaladığı 3 yağmacı polise teslim edildi.

Radikal

Bu haber toplam 1515 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.