1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Volkan Şen 1 yıl daha Bursa'da
Volkan Şen 1 yıl daha Bursa'da

Volkan Şen 1 yıl daha Bursa'da

Bursaspor’un yetenekli futbolcusu Volkan Şen’in sözleşmesini 1 yıl daha uzattığı öğrenildi.

A+A-

Transfer döneminde gündemden düşmeyen ve ismi Galatasaray başta olmak üzere bir çok kulüp ile anılan Bursaspor'un genç yeteneği Volkan Şen, kulübüyle nikah tazeledi. Yeşil beyazlı kulüp ile uzun süredir yapılan görüşmeler bugün olumlu olarak sona erdiği öğrenildi. Volkan Şen'in Bursaspor ile 2013'te bitecek olan sözleşmesini 1 yıl daha uzattığı kaydedildi.

İKİNCİ KAPTAN OLDU

Ayrıca yeşil beyazlı yönetim ücretinde iyileştirmeye gittiği Volkan'a bir jest daha yaparak Ömer Erdoğan'ın ardından ikinci kaptanlığa getirdiği öğrenildi. Volkan bundan sonra Ömer'in oynamadığı karşılaşmalarda eğer forma giyerse kaptanlık pazubandını taşıyacak. Volkan'dan sonra ise üçüncü kaptanlığı Sercan Yıldırım'ın üstleneceği belirtildi.

SIRA OZAN'DA

Bursaspor ile sözleşmesi önümüzdeki yıl sona erecek olan ve maddi pürüzler nedeniyle henüz sözleşmesi uzatılamayan yetenekli sol kanat oyuncusu Ozan İpek'in de menajeri ve babasıyla görüşmelerin devam ettiği, önümüzdeki günlerde bu futbolcunun da mukavelesinin uzatılabileceği gelen haberler arasında.

Bu haber toplam 1431 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.