1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Yakup Odabaşı: Gölbaşı sanayi esnafının hakkı yenildi
Yakup Odabaşı: Gölbaşı sanayi esnafının hakkı yenildi

Yakup Odabaşı: Gölbaşı sanayi esnafının hakkı yenildi

CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, CHP İlçe Başkanı Nazım Sağlam ile birlikte sanayi esnafını ziyaret etti.

A+A-

Odabaşı, ziyaret sırasında sanayi esnafının sorunlarını dinlerken, aynı zamanda Yeni Sanayi Sitesi ile ilgili sorulara da yanıt verdi. Odabaşı, 2009-2014 yılları arasında görev yaptığı süre içerisinde Oğulbey'de Gölbaşı Sanayici Sitesi için çalışmalara başlandığını, hatta o dönem otlakiye parasının bile Gölbaşı Belediyesi tarafından yatırıldığını ifade ederek, Oğulbey'deki sanayi alanının TOKİ'ye devredildiğini ve Gölbaşılı sanayicilerinin hakkının başkalarına verildiğini söyledi.

Odabaşı, Gölbaşı’nı sanayi ve teknolojiyle buluşturarak, daha önce başlattıkları projelerin gelişimine ivme kazandıracaklarını belirtti. Ayrıca, sanayinin problemlerinin farkında olduklarını ve çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Odabaşı, sanayinin sorunlarını bildiklerini ve çözümlerini de bildiklerini vurguladı.

Sanayi esnafının taleplerini dikkate alarak, Gölbaşı'nın sanayi alanlarının daha verimli ve etkin bir şekilde yönetilmesi için çalışacaklarını söyledi. Bu ziyaretin, Gölbaşı'nın sanayi ve teknoloji alanında daha ileri bir noktaya taşınması için atılmış önemli bir adım olduğu belirtildi. Odabaşı ve Sağlam'ın, sanayi esnafının sorunlarını çözmek ve Gölbaşı'nın sanayi potansiyelini artırmak için kararlılıkla çalışacakları ifade edildi.

Bu haber toplam 2279 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum