1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yaşlı kadından Abdullah Gül'e şefkat
Yaşlı kadından Abdullah Gül'e şefkat

Yaşlı kadından Abdullah Gül'e şefkat

Cuma namazı çıkışı vatandaşlar Abdullah Gül'e sevgi gösterisinde bulundu

A+A-

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazını Süleymaniye Camisi'nde kıldı. Gül'ü avluda bekleyen vatandaşlar, alkışlayarak sevgi gösterisinde bulundu. Yaşlı bir kadın ise Gül'ün saçlarını okşadı.

RESTORASYON HAKKINDA BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Gül'ü, Süleymaniye Camisi'ne gelişinde Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Baştürk karşıladı.

Burada cuma namazını kılan Gül, namazın ardından bir süre önce tamamlanan Süleymaniye Camisi'nin restorasyonu hakkında bilgi aldı. Gül, Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan'a ait türbeleri de ziyaret etti.

Gül'ün camiden çıkışı sırasında avluda bekleyen vatandaşlar, alkışlayarak sevgi gösterisinde bulundu.

Bu arada Cumhurbaşkanı Gül, Şafak Gürsoy adlı bir vatandaşın isteği üzerine ''Fotoğraflarla Çankaya'' kitabını ''Şafak'a en iyi dileklerimle'' diye yazarak imzaladı.

Bu haber toplam 1309 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.