1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Yaz Spor Okulları başladı
Yaz Spor Okulları başladı

Yaz Spor Okulları başladı

Gölbaşı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yaz spor okulları yeni sezonunu açtı. çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yaz spor okulları yeni sezonunu açtı. çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor.

Futbol, basketbol, voleybol, tekvando, güreş, jimnastik ve hentbol olmak üzere 7 farklı branşta eğitim veren yaz spor okullarına yoğun ilgi olurken kayıt sayısının 600’ü geçtiği öğrenildi.

Profesyonel antrenör ve öğretmen kadrosu ile yaklaşık 800 öğrenciye eğitim veren yaz spor okulu, Park Eymir Konutları, Bezirhane ve Karagedik Mahalleri’nde de hizmet verecek.

Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Çal, her yıl okulların kapanmasıyla birlikte yaz spor okullarının açıldığını ifade ederek, şunları kaydetti:

Gölbaşı belediye spor kulübü olarak,her sene gelenekselleşen okulların kapanması ile, Kulübümüzün lisanslı Hocaları nezaretinde,2.5 Aylık süre içerisinde, haftada 3.Gün Pazartesi Çarşamba, Cuma günleri spor eğitimi verilmektedir. Gençlerimizin yaz tatilinde, spor yapmalarını, içlerinde yetenekli ve başarılı çocukları, kulübümüz takımlarında Hocalarımız değerlendirerek, lisanslı sporcu yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Alt yapıya bunun için önem veriyoruz. Ayrıca öğrencilerin yaz aylarında, keyifli eğlenceli ve fiziksel gelişmeleri açısından, verimli bir dönem geçirmelerini, sağlamak amacı ile 2018 Sezonunu açmış bulunmaktayız.

Bu haber toplam 2324 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.