1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Yürekleri ısıtan maç!
Yürekleri ısıtan maç!

Yürekleri ısıtan maç!

Yürekleri ısıtan maç!

A+A-

Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Engelliler Haftası ve Gençlik Haftası dolayısıyla özel bir etkinlik düzenledi. Bu etkinlik kapsamında Ampute Milli Takımı ile Gölbaşı protokolü arasında bir farkındalık maçı gerçekleştirildi. Maç, Gölbaşı Sentetik Futbol Sahası'nda yapıldı ve Bahadır Bulut'un hakemliğinde oynandı.

Protokol takımında Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Başsavcısı Çetin Güzel, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mikail Arıkan, Gölbaşı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özden Cengiz Şimşek, AK Parti Ankara ve Gölbaşı İlçe Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Avrupa Dünya Olimpiyat Şampiyonu İşitme Engelliler Futbol Milli Takım Hocası Mücahit Öztürk, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bekir Saylam, Gölbaşı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ekici, Gölbaşı Hasan Celal Güzel İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Özbey Uçak gibi isimler yer aldı.

Ampute Milli Takımı'ndan ise Kaptan Rahmi Özcan ve sporcular Fatih Şentürk, Alican Kuruyamaç, İbrahim Halil Esen, Ethem Tepe, Bekir Efe Yılmaz, Ahmet Kasım görev aldı.

Maç sonucunda Ampute Milli Takımı, 7-5'lik skorla galip geldi. Maçın ardından her iki takım da birbirlerini tebrik etti.

Gölbaşı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özden Cengiz Şimşek, etkinlikle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak Gençlik Haftası kapsamında ve aynı zamanda 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nı da içine alacak şekilde farkındalık maçı düzenledik. Bu etkinlik, Gölbaşı ilçe protokolü ve Ampute Milli Takımı oyuncularının bir araya gelerek keyifli vakit geçirmesini sağladı. Umarım bundan sonraki yıllarda da benzer etkinliklere katılımı artırarak devam ettirebiliriz.”

Ampute Milli Takımı ve Gölbaşı Protokolü arasında oynanan maçı CHP'li Meclis Üyeleri Bülent Yılmaz ile Mehmet Kanık'ın yanı sıra Gölbaşılı genç işadamı Olcay Çetinkaya da izledi. KAYNAK: GÖL HABER

 

 

 

Bu haber toplam 3477 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.