1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Yusuf Aksakal: Mehmet Odabaşı olmazsa, belediye tıkanıyor
Yusuf Aksakal: Mehmet Odabaşı olmazsa, belediye tıkanıyor

Yusuf Aksakal: Mehmet Odabaşı olmazsa, belediye tıkanıyor

Gölbaşı’nda en büyük problemin imar konusu olduğunu kaydeden Aksakal “Kaç tane köyün imarı bitti? Bütün müdürlüklere Mehmet Odabaşı bakıyor. Mehmet Odabaşı olmazsa belediye tıkanıyor. Senin imar müdürün bile yok!” ifadelerini kullandı.

A+A-

Gölbaşı’nda en büyük problemin imar konusu olduğunu kaydeden Aksakal “Kaç tane köyün imarı bitti? Bütün müdürlüklere Mehmet Odabaşı bakıyor. Mehmet Odabaşı olmazsa belediye tıkanıyor. Senin imar müdürün bile yok!” ifadelerini kullandı.

İşte Aksakal’ın açıklamaları

FERYAT ETME HAKKIN YOK!

Gölbaşı’nın en büyük problemi imar konusudur. Teknik kadro olmayınca bu tip sorunlar yaşanıyor. Bir önceki yönetim dedi ki “Biz Gölbaşı’nın imar sorununu çözdük” bunlar kalktı “Biz köylerin imar sorununu çözdük.” Şu anda biz sorduk kaç köyün imarı bitmiş diye. Haşlak dedi “Bitti imar” bunlar dedi “Bitti imar sorunu yok” her şeyi tertemiz yaparsan bitirirsin. 74 parsel Gölbaşı’nın kanayan yarasıdır. 74 parselin yarısının yapılaşması bitmiş aynı alanda 1 nolu parsel yapı yaparken, 2 nolu parsel yapı yapamıyor. Böyle bir adaletsizlik olur mu? Mahkemeye gidince oturup beklemek mi lazım? Bu neden çözülmüyor? Çözüm için meclise neden getirilmiyor? Virancık’ta tıkanmış durumda. Gölbaşı’nda şu anda inşaat tükenmiş durumda. Konut açığı var Gölbaşı’nda. Yeni bina yapılmıyor. Virancık’ın yolları açılmış mı, açılmamış. Bu kadar iş makinesi aldım diye övünüyor Gölbaşı Belediyesi, peki Virancık’ta hangi imar yolu açılmış? İmarlı sokağı açmazsan orada bir sokak yoktur ve yapılaşmaya gidilemez. Sana ait sokakları kendi üzerine düşen görevleri yerine getir. Sen kendi yolunu açmamışsan, Büyükşehir’e de feryat etme ağlama hakkın doğmuyor zaten. Önce sana ait olanı yapman lazım.

İMAR MÜDÜRÜN YOKSA HİÇ BİR ŞEYİN YOKTUR

Belediye başkanları kendi tercihlerini kendileri yaparlar. Odabaşı da bürokrat tercihlerini yapmıştır, bana göre yanlış tercih yapılmıştır ki. Bugün baktığınızda imar müdürü yok. İmar sorunu varken, imar müdürü yoksa demek ki bir eksiklik var. Senin imar müdürün yoksa, imarı çözemiyorsa hiçbir şeyi çözemiyorsun demektir.

MEHMET ODABAŞI OLMAZSA BELEDİYE TIKANIYOR

Mehmet Odabaşı üç göreve birden bakıyor. Mehmet bey Gölbaşı’nın yetiştirmiş olduğu bir değer. Mehmet Odabaşı belediyede olmazsa olmaz bir isim. Ama Mehmet Odabaşı’nı çek al bir kenara Gölbaşı Belediyesi tıkanıyor. Kurumlarda on tane Mehmet Odabaşı olması lazım. O zaman Gölbaşı’nda hiç kimse yok, tek Mehmet Odabaşı var, onu çektiğiniz zaman tıkanıyor. İmza atacak kimse bulunmuyor. Bu doğru değil. Ben akrabasıdır diye bakmıyorum olaya, o onun tercihidir.

Yarın: Yusuf Aksakal Belediye Başkan Adayı olacak mı?

4.20120827132603.jpg

 

Bu haber toplam 8586 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum