1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. ZEKİYE EMİN KANIPEK ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ ATALARINI ANDI
ZEKİYE EMİN KANIPEK ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ ATALARINI ANDI

ZEKİYE EMİN KANIPEK ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ ATALARINI ANDI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. Yıl dönümünde Zekiye Emin Kanıpek Anaokulu öğrencileri Atatürk’ü anma programı düzenledi. Siyah tshirt giyen öğrenciler, saygı yürüyüşü gerçekleştirdi.

A+A-

Zekiye Emin Kanıpek Anaokulu öğrencileri 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı kapsamında Atatürk Sahil Parkı’nda bir araya geldi.

Programa Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Kaymakam Refiği Ejder Şahin, Gölbaşı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özden Cengiz Şimşek, Gölbaşı Hasan Celal Güzel İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Özbey Uçak, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarı İrfan Tosun, basın mensupları, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Siyah tshirt giyen öğrenciler alanda ‘Deniz Üstü Köpürür’ şarkısı eşliğinde, kısa bir jimnastik gösterisi sergiledi. Öğrencilerin performansı izleyenlerin takdirini topladı.

“Sonsuza Kadar Kalbimizdesin Atam” pankartı taşıyan öğrenciler daha sonra Atatürk’e saygı yürüyüşüne başladı. Protokol de Türk bayraklarıyla öğrencilerin yürüyüşüne eşlik etti.

Program Atatürk Sahil Parkı’nda yapılan yürüyüşün ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Bu haber toplam 783 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.