1. HABERLER

  2. 10 Bin Kişi Sokak İftarında Buluştu
10 Bin Kişi Sokak İftarında Buluştu

10 Bin Kişi Sokak İftarında Buluştu

Gölbaşı Belediyesi’nin Eymir Mahallesindeki sokak iftarı, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi’nin Eymir Mahallesinde düzenlediği sokak iftarında 10 bin Gölbaşılı buluştu. Büyük ilgi gören iftarda konuşan Belediye Başkanı Fatih Duruay, iftar buluşmasına katılan herkese teşekkür etti. Başkan Duruay, “Ramazanın birlik, beraberlik ve huzur ayı olduğunun en güzel örneği işte bu tablodur” dedi.Başkan Duruay iftar alanına gelerek beraberinde eşi Hatice Duruay ile birlikte tek tek masaları dolaşarak vatandaşlarla selamlaştı ve Ramazanlarını kutladı.Düzenlen iftar programına Ak Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ak parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve bir çok davetli katıldı.

 

20.jpg

“Park Eymir Konutlarına Kültür Merkezi”

 

Park Eymir Konutlarına Modern bir Kültür Merkezi yapılacağı müjdesini veren, Başkan Duruay, “Belediyemiz, tüm mahallerimizde  gece gündüz demeden  sizlere hizmet veriyor. Mahallemizin büyük bir eksiği olan Kültür Merkezi içinde gerekli çalışmalara başladık. İnşallah kısa sürede halkımızın hizmetine açacağız. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Allah nasip ederse çok yakında yüzme havuzu, hanımlar lokali ve gençlik lokali ile birlikte Eymir Mahallesine güzel bir kültür merkezi kazandıracağız.Ayrıca 112 Acil Yardım istasyonunu, Yeni Hastane binamızı ve Şehir Parkımızın çok yakında hizmete açacığız.

 

 

Siz değerli halkımızın Mübarek Ramazan ayını kutlar, Gelecek Ramazan Bayramınızın Mübarek olmasını diler, Cenab-ı Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin’ ifadelerini kullandı.

 

İftarda Semazen gösterisi, tasavvuf müziği dinletisi ve Hacivat Karagöz gösterisi yapıldı. Çocuklar Hacivat ve Karagöz gösterisine yoğun ilgi gösterdi. Ayrıca vatandaşlara ücretsiz olarak İkram çeşmesinden limonata  ikramı yapıldı ve Başkan Duruay vatandaşlara kendi elleriyle ikram etti.

Bu haber toplam 3906 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler