1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ahmet Hakan eski sevgilisini görmezden geldi
Ahmet Hakan eski sevgilisini görmezden geldi

Ahmet Hakan eski sevgilisini görmezden geldi

Pelin Batu ile Nişantaşı'nda karşılaşan Ahmet Hakan, kafasını çevirip yoluna devam etti

A+A-

 

İstanbul Nişantaşı'nın hareketli bölgelerinden Atiye Sokak'ta yaz piştisi... Hürriyet yazarı Ahmet Hakan yanında arkadaşları Sayım Çınar ve Esra Zarakol'la birlikte yürürken, eski sevgilisi Pelin Batu'yla burun buruna geldi.

AHMET HAKAN YOLUNA DEVAM ETTİ

Akşam'dan Ömer Karahan'ın haberine göre Esra Zarakol, Pelin Batu'ya selam verir ve ayaküstü sohbet ederken; Ahmet Hakan kafasını çevirip yoluna devam etti. Elio adlı mekanda bir erkek arkadaşıyla birlikte oturan Batu, Zarakol'un selamını aldıktan sonra sohbetine kaldığı yerden devam etti.

MAO YAŞASAYDI PERİNÇEK'İ ZİYARET EDERDİ

Yazılarında da sık sık yer verdiği Nişantaşı'ndaki Atiye Sokak'ın müdavimlerinden olan Ahmet Hakan'ın önceki gün giydiği tişört de dikkati çekti. Çin'i 27 yıl yöneten Komünist Parti Genel Başkanı Marksist kuramcı Mao Ze Dung 'un resminin olduğu bir tişörtle dolaşan Hakan; şu sıralarda sık sık twitter sayfasından Çinli liderin sözlerini paylaşıyor. Ünlü yazar, bir süre önce 'Yaşasaydı geyiği' başlıklı yazısında 'Mao yaşasaydı, Silivri Cezaevi'nde Doğu Perinçek'i ziyaret ederdi' demişti.

Bu haber toplam 12157 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.