1. HABERLER

  2. Ak-Der'den İsrail'e kınama
Ak-Der'den İsrail'e kınama

Ak-Der'den İsrail'e kınama

Anadolu Kardeşlik Derneği (AKDER) Başkanı Abdullah Bulut, İsrail’in Filistin’e saldırmasını kınadı.

A+A-

Anadolu Kardeşlik Derneği (AKDER) Başkanı Abdullah Bulut, İsrail’in Filistin’e saldırmasını kınadı.

Bulut, Büyük Yahudi Ütopyası Projesinin eseri olan İsrail Devleti’nin kurulduğu tarihten beri işgal ettiği Filistin topraklarındaki Müslümanlara her tür zulmü reva gördüğünü açıklamasında dile getirdi. Abdullah Bulut, çocuktan yaşlıya engelliden gence her Müslüman’ı potansiyel terörist olarak gören Siyonist zihniyetli İsrail hükümetleri, komplolarla, uzatılan barış elini kırdığını vurguladı.

AK-DER Başkanı Abdullah Bulut, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“12 Haziran’dan beri kayıp olan İsrailli üç gencin cesetlerinin bulunmasını fırsat bilen Siyonist hükumet, sadece suçluları tespit ederek cezasını verebilecekken, topyekun bir halkın üzerine yine bomba yağdırarak gerçek niyetini ortaya koymaktadır.

Siyonist hukümetler tüm Ortadoğu coğrafyasında emperyal bir güç olabilmenin hayali ile işgal içgüdüsünden vazgeçmemektedir. Bu hayal ve ütopya tüm Ortadoğu halklarına huzursuzluktan, kan ve göz yaşından başka bir şey vermemektedir. Elbette her milletin ve dahası her insanın yeryüzünde yaşama hakkı en tabii haktır. Fakat yaşamayı kendi dışındakilerin ölümüne bağlayan, onların kanından beslenen bir düşüncenin payidar olamayacağı da bilinmelidir. Bu nedenle barışın ve huzurun bu topraklarda yeşermesi için bu öldürme sevdasından vazgeçmeye çağırıyoruz.

Tüm evrensel insan haklarını hiçe sayarak arkasında olan zalim güçlerle birlikte İsrail yeniden tüm ümmetin sınavı olan Gazze'ye saldırmaya, çoluk çocuk, yaşlı kadın ayrımı yapmaksızın yüzlerce Filistinliyi katletmeye devam ediyor. Her durumda kendini insan hakları savunucusu olarak gören Batı, yine mevzu bahis Filistin olunca kör, sağır ve dilsizi oynamaya devam ediyor. Bizleri batının yüzyıllardır süren bu riyakar tutumundan ziyade İslam aleminin, devletlerinin sessizliği vicdanlarımızı yaralıyor. Anadolu Kardeşlik Derneği olarak Filistinli kardeşlerimizin uğradığı bu zulme karşı bir tavır, bir durum niteliğinde safımızı belli ederek, uyuyan köhneleşmiş vicdanları uyandırmak istiyoruz. Yaşanan vahşet karşısında başta Türkiye olmak üzere, İslam dünyasını harekete geçmeye çağırıyor ve İsrail’in saldırılarını şiddetle kınıyoruz.

 

 

Bu haber toplam 2680 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.