1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan'dan 15 Temmuz mesajı
AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan'dan 15 Temmuz mesajı

AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan'dan 15 Temmuz mesajı

AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan'dan 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2 yılı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ ihanet şebekesinin uşaklığını yapan, devletimiz içerisine sızmış hainler, milletin silahı ile milleti hedef almış, Demokrasimize, Türkiye'mizin meşru hükümetine darbe girişiminde bulunmuştur. 15 Temmuz gecesinde bu girişimi haber alan imanlı, cesur ve aziz milletimiz harekete geçmiş, Başkomutanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın talimatları ve çağrısı ile sokaklara, meydanlara, havalimanlarına akın etmiştir. Hainlere karşı destansı duruş gösteren Milletimiz, eli silahlı hainlerin, tanklarla helikopterlere,  uçaklarla sıktıkları kurşunlara, attıkları bombalara göğüs germiştir. O karanlık gece de Başkomutanımız ile birlikte tarihin en anlamlı demokrasi mücadelelelerinden birini  veren milletimiz, o gecenin sabahında tüm hainleri püskürtmüştür. 
O hain darbe girişiminde Gölbaşı'mız büyük yaralar almış, hainlere karşı kahramanca mücadelelere ev sahipligi yapmıştır. Gölbaşı; Kahraman Özel Hareket Polislerini, TÜRKSAT’ı, TRT’yi, Özel Kuvvetleri, darbe girişiminin seyrini değiştiren Kahraman Ömer Halisdemir’i, tüm şehitlerini ve gazilerini değil 2 yıl, tarih boyunca unutmayacak, her zaman hayırla ve minnetle anacaktır.

O gece milletimiz Çanakkale ve İstiklal savaşlarımıza yaraşır şanlı bir direniş ile bir kez daha ne kadar yüce ve necip bir millet olduğunu bütün dünyaya ispat etmiştir. Bu vesile ile 15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Gününüzü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, bayrak ve vatan uğruna şehadete ermiş tüm şehitlerimizi, ahirete göç etmiş gazilerimizi, 15 Temmuz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor,  gazilerimize şükran ve minnetlerimi sunuyorum.

Bu haber toplam 2564 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.