1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Ali Ağaoğlu 300 milyon dolara iki arsa aldı
Ali Ağaoğlu 300 milyon dolara iki arsa aldı

Ali Ağaoğlu 300 milyon dolara iki arsa aldı

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, bir yandan mevcut projeleri bitirmeye çalışırken diğer yandan yeni projeler için çalışıyor.

A+A-

Bu yılın başında Veliefendi'de yer alan Kilim Mensucat'ın eski fabrika arazisi ile bu arsaya komşu parsellerle birlikte toplam 80 dönüm büyüklüğünde bir arsa satın alan Ağaoğlu'nun arsa operasyonu bununla sınırlı kalmadı. Ağaoğlu'nun, geçtiğimiz günlerde Avcılar ve Kağıthane'de 300 milyon dolar tutarında iki yeni arsa daha aldığı öğrenildi.

30 BİN KONUTLUK ARSA STOĞU VAR

Bu konudaki duyumumuz doğrulayan Ali Ağaoğlu, Avcılar'da aldıkları arazinin devlet hastanesine komşu olduğunu söyledi. Ellerinde 30 bin konut yapacak büyüklükte arsa stoğu olduğuna işaret eden Ağaoğlu, zincire yeni halkalar eklemeye devam edecekleri bilgisini verdi.

MY HOME MASLAK'IN YARISI 15 GÜNDE SATILMIŞTI

Öte yandan geçtiğimiz yıl, Bahçelievler'de Erez Ailesi'ne ait 42 bin metrekare büyüklüğündeki Ateş Tuğla Fabrikası'nın arsasını 62 milyon dolara satın alan Ağaoğlu, ardından bir hafta sonra Net Holding'in Bomonti'deki 17 bin metrekarelik arsasını 27 milyon 800 TL'ye satın almıştı. Son olarak temmuz ayında My Home Maslak projesini satışa sunan ve 15 günde projenin yarısının satışını yapan Ağaoğlu'nun Maslak'ta Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı gerçekleştireceği büyük projesi bekleniyor.

Bu projeyi üçüncü çeyreğin sonuna ya da dördüncü çeyreğe yetiştirmek için ekibinin yoğun çalışma içinde olduğunu ifade eden Ali Ağaoğlu, bu yıl 10 bine yakın konuta başlamayı hedeflediklerini vurguladı.

Bu haber toplam 3882 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.