1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ali İhsan Okman'dan yeni yıl mesajı
Ali İhsan Okman'dan yeni yıl mesajı

Ali İhsan Okman'dan yeni yıl mesajı

Velihimmetli Muhtarı Ali İhsan Okman, 2021 yılının başta Gölbaşı halkı olmak üzere, tüm insanlığa; sağlık, mutluluk, huzur getirmesini temenni etti.

A+A-

Velihimmetli Muhtarı Ali İhsan Okman, 2021 yılının başta Gölbaşı halkı olmak üzere, tüm insanlığa; sağlık, mutluluk, huzur getirmesini temenni ederek, yapmış olduğu yazılı açıklamasında şu görüşlerine yer verdi:

“Değerli hemşehrilerim , bir yılı daha acısıyla, tatlısıyla geride bırakarak yeni bir yıla girmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Umutlarımız, hedeflerimiz ile birlikte yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına, azim ve kararlılığımız sürecektir.

Yeni yılda,mahallemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Muhtarlık görevine seçilmeden önce de mahalle halkıma söz verdiğim gibi aynı azim ve kararlılıkta çalışmaya devam ediyoruz. Mahallemizin alt yapı çalışmalarının tamamlanması, dere ıslah çalışmalarının tamamlanması, doğalgazın mahallemize getirilmesi konusundaki girişimlerden sonuç olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.  2021 yılında da Velihimmetli mahallesini yaşanabilir değil tercih edilen bir mahalle olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

2021 yılının, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz eder, yeni yılın, sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve birlik-beraberliğimizin daha da kenetlenmesi temennisi ile sizleri en kalbi duygularım ile muhabbetle selamlarım."

Bu haber toplam 6868 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum