1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ankagücü'ne iki transfer daha
Ankagücü'ne iki transfer daha

Ankagücü'ne iki transfer daha

Gölbaşı Belediyespor Kulübü'nün altyapısında yetişerek futbol oynayan Muhammet Enes Bolat ve İsmail Demirkaya Ankaragücü’ne transfer oldu.

A+A-

Gölbaşı Belediyespor Kulübü'nün altyapısında yetişerek futbol oynayan   Muhammet Enes Bolat ve İsmail Demirkaya Ankaragücü’ne transfer oldu.

Gölbaşı Belediyespor Kulüp binasında düzenlenen imza törenine, Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Çal, Ankaragücü U-16 Antröner Altyapı Sorumlusu Birol Akkaya,  U-15 Teknik Sorumlusu Yüksel Seyhan, antrenörler Selçuk Öztürk ve Avni Yüksel ile  yöneticiler, sporcular ve aileleri katıldı.

Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Çal, imza törenine yaptığı konuşmada,  Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın alt yapıda skora değil spora ve sporcuya önem verdiğini hatırlatarak, “Yönetim ve hocalarımızın başarılı çalışmaları sonucunda, Ankara futbol camiasında Gölbaşı Belediyespor  Kulübü dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır” dedi.

Kulüp Başkanı Çal, futbolcuların transfer olmalarının kendileri için yeterli olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

“Bundan sonra hedef koyarak başarılı olmak zorundasınız. Başarılı olursanız bizleri mutlu etmiş olursunuz. Önceliğiniz okulunuz ve eğitiminiz olsun.”

Ankaragücü U-16 Antröner Altyapı Sorumlusu Akkaya da Enes Bolat ve İsmail Demirkaya’nın sağ ve sol bek mevkisinde oynadıklarını hatırlatarak, “İki oyuncumuzu Ankaragücü’ne kazandırmak istiyoruz. Gölbaşı Belediyespor Kulübü hocalarına böyle oyuncular yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. Başkanımız Hayati Çal’a da teşekkür ediyorum” diye kaydetti.

 



Bu haber toplam 2628 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.