1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ankara Keçiörengücü gücüne güç kattı
Ankara Keçiörengücü gücüne güç kattı

Ankara Keçiörengücü gücüne güç kattı

Ankara Keçiörengücü, TFF 1.Lig'in 18. haftasında Beypiliç Boluspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Başkent ekibi yeni transferlerle daha da güçlendi.

A+A-

24 Ocak Pazar günü saat 13.30'da Beypiliç Boluspor'u konuk edecek olan Başkent temsilcisi Ankara Keçiörengücü, bu maçın hazırlıklarını Keçiören Aktepe tesislerinde sürdürdü.


Teknik Direktör İlker Püren yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dk. sürdü. Isınma hareketleri ve koşu ile başlayan antrenman, dar alanda top kontrolünün ardından tam sahada oynanan çift kale taktik maçı ve şut çalışmasıyla sona erdi.
Antrenmanda futbolcuların moralli ve hırslı olduğu da gözlendi.

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ GÜÇLENDİ

Yeni transferlerle gücüne güç katan Başkent ekibinde moraller yerinde. Antrenmanlarda gösterdikleri performansla göz kamaştıran futbolcular, bugünkü antrenmanda da moralli ve hırslı oldukları da gözlendi.

İkinci yarıya yeni transferlerle başlayacak olan Ankara Keçiörengücü, Pazar günü Beypiliç Boluspor'u Aktepe stadı'nda konuk edecek.
Sezonun ikinci yarısına daha güçlü giren Başkent ekibinin karşısında Beypiliç Boluspor'un puan alması zor gibi görünüyor. 

000.jpg

Bu haber toplam 2457 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.