1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Ankara'nın giriş kapılarında temizlik
Ankara'nın giriş kapılarında temizlik

Ankara'nın giriş kapılarında temizlik

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ankara’nın ana girişlerinde yer alan kapıları basınçlı suyla yıkadı, çevrelerinde temizlik yaptı.

A+A-

Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Temizlik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Başkent’e estetik bir görünüm kazandıran giriş kapılarındaki, araçların sıçrattığı çamur birikintilerini basınçlı suyla temizledi, çevresindeki çöpleri topladı.

 Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Başkent’in 5 ana girişi olan Eskişehir, Esenboğa, Samsun, Konya ve İstanbul yolunda yaptığı simge kapılardaki temizlik çalışmalarında tanker, temizlik aracı, yazıl silme araçları ve vakumlu süpürme araçları kullanıldı.

Konya Yolu’ndaki giriş kapısındaki cepte araç park yerlerindeki çöpleri toplayan, duvarlardaki yazıları ve yakılan ateşler sonucu oluşan isleri silen temizlik ekipleri, devasa giriş kapısının kirlenen yüzeylerini de basınçlı su ile temizledi. 

 Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı yetkilileri, giriş kapılarının kent için önemli olduğunu belirterek, bu kapıların temizliğine özen gösterildiğini kaydettiler.

Bu haber toplam 1435 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.