1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Atabey'den çete açıklaması
Atabey'den çete açıklaması

Atabey'den çete açıklaması

CHP Gölbaşı İlçe Teşkilat Başkanı Nuriye Atabey CHP içerisinde çete olduğunu ve bu çetenin tehdit, santaj vb. olaylarla üyelerin istifaya zorlandığını öne sürdü.

A+A-

CHP Gölbaşı İlçe Teşkilat Başkanı Nuriye Atabey  CHP içerisinde çete olduğunu ve bu çetenin tehdit, santaj vb. olaylarla üyelerin istifaya zorlandığını öne sürdü. 

İşte o açıklama;

 

“ Bir süredir  Gölbaşı’nda Cumhuriyet Halk Partisi’ni yıpratmak adına yapılan saldırılardan  partililerimiz ve kamuoyu bilgi sahibidir.

 

Herkesce malum olan bu olaylar, bazı gazetelerce  saptırılarak sanki CHP Gölbaşı İlçe Yönetimi düşmüş veya düşecekmiş ya da kayyum atanacakmış tarzında gerçeği hiçbir şekilde yansıtmayan  haber ve uydurma rakamlarla  gündeme getirerek, algı yönetimi yapılmaya çalışılıyor.

 

 CHP’nin her geçen gün daha da güçlenerek geldiğini gören ve bundan son derece rahatsız olan bu alçak çevreler bu süreci yönetmektedirler.  Bu süreçte, yönetim kurulu üyelerimiz telefon aracılığıyla, son zamanlarda da özellikle gizli numaradan aranarak telkin, şantaj ve  hatta tehdide maruz bırakılarak istifaya zorlanmaktadırlar.  Kimliği meçhul bu korkak ve alçakların tek gayesi Gölbaşı’nda kısa zamanda ivme kazanan CHP’nin  önünü kesmek ve mevcut seçilmiş yönetimi istifalarla düşürüp, kamuoyu nezdinde partimizin kazandığı ivmenin ve başarının önüne geçmektir.

 

Bizler CHP Gölbaşı İlçe Örgütü olarak görevimizin başında ve hiç olmadığımız kadar hırsla  ve gayretle  bu onurlu görevi icra etmekteyiz. Bu süreci Cumhuriyet Halk Partisi’ne yaşatan ve layık gören alçak, korkak ve hainlerle ve bunlara tetikçilik yapan diğerleriyle hukuk çerçevesinde her türlü mücadeleyi  yürüteceğimizden  kimsenin kuşkusu olmamalıdır. Bu çetenin ve arkasındaki güç odaklarının deşifre olması hususunda elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğimizi de vurgulamak isterim.


Cumhuriyet Halk Partisi’nde diğer partilerdekinden daha farklı ve büyük sorunlar yoktur.  Bizler yola çıktığımız günden bu yana, arkadaşlarımızla omuz omuza verdik  tüm gayretimizle  ve iktidar hedefiyle  çalışmaktayız.


  Ricam odur ki;  partililerimiz ve kamuoyu bu tip uydurma ve asılsız haberlere itibar etmesin ve gayretli çalışmalarımızda bize yoldaşlık etmeye devam etsin.
Unutulmasın ki, bu tip yapılanmalar ve çeteler büyük ve güçlü CHP ailesinin gögesinin bile karşısında duramaz. “

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı

Bu haber toplam 1956 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler