1. HABERLER

  2. Bakan Babacan, Halkı selamladı
Bakan Babacan, Halkı selamladı

Bakan Babacan, Halkı selamladı

Yarın yapılacak olan Genel seçimler öncesinde Gölbaşılılarla son kez bir araya gelen Bakan Babacan ‘Türkiye hazır, hedef 2023” dedi.

A+A-

AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayları Gölbaşı’nda Sevgi Yürüyüşü yaptı.

Yarın yapılacak olan Genel seçimler öncesinde halkla son kez bir araya gelen Bakan Babacan ‘Türkiye hazır, hedef 2023” dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Ali Babacan, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan ve Ankara 1. Bölge milletvekili adayları ile Gölbaşı’nda gövde gösterisi yaptı.  

foto-galeri-ikon.20110611152803.jpg

İlçe Başkanı Ramazan Şimşek ve partililer de Bakan Babacan’a, İl Başkanı Murat Alparslan’a ve Milletvekili adaylarına eşlik ederek hep birlikte Cemal Gürsel Caddesi’ndeki halkı selamladılar.

AK Parti Kadın Kolları, Gençlik Kollarının da yer aldığı yürüyüşe Meclis üyelerine de katıldı. Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Ali Babacan ve Ankara İl Başkanı Murat Alparslan yürüyüşün ardından konuşma yaptılar. 

Sevdamız hizmet, gücümüz millet

Ankara İl Başkanı Murat Alparslan yaptığı konuşma da Ak Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatının her zaman yanlarında olduğun hissettirdiğini belirterek, “ Gölbaşı AK Parti kurulduğu günden bu yana hep bize güç ve destek verdi. Ben inanıyorum ki yarın kurulacak olan sandıkta da yine gümbür gümbür sesimizi duyuracağız. Her zaman yanımızda oldunuz bize güç verdiniz. Bu partiyi milletimiz kurdu, biz sadece tabelaları astık diyen bir siyasi partinin mensuplarıyız. Sevdamız, hizmet, gücümüz millet anlayışına inanan ve bu parti için canla başla çalışan siyasi iktidarın mensuplarıyız. ” şeklinde konuştu. 

İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Ali Babacan da yapmış olduğu konuşmada, AK Parti Hükümeti döneminde sürekli ileri gittiğini kaydederek, “Türkiye 8.5 yılda itibarı sürekli yükselen bir ülke haline geldi. “Ekonomimiz sürekli büyüdü, demokrasi büyüdü. Türkiye her alanda kalkınmış, gelişmiş bir ülke haline geldi. Geçen sene 29 milyon ziyaretçi aldık dışarıdan bu sayı sürekli artıyor. Türkiye’nin itibarı, Türkiye’nin güveni sürekli dünyada da artıyor. Bu seçimler önemli, bu seçimler Türkiye’nin  sadece önümüzdeki 4 yılını değil, 2023‘ün Türkiye’sini şekillendirecek seçimler olacak. Türkiye hazır, hedef  2023 diyoruz. Biz bir hedef koyduk. Her yılda hedeflerimizi yükselttik. 2023’ün Türkiye’si  çok daha güzel, çok daha müreffeh olacak. Bizim 2003 hedefleri Türkiye’nin kol kola yürümesi gereken hedefleridir. bu hedefleri sizlerle birlikte yakalayacağız. Ama bunun olması için Türkiye’nin istikrarın devam etmesi gerekiyor. İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün diyoruz” dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından Bakan Babacan ve beraberindeki heyet Şerefli Koçhisar ve Evren ilçelerini ziyaret etmek için Gölbaşı’ndan ayrıldı.

 

Bu haber toplam 2018 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.