1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Bakan Kurum'dan Gölbaşı'na müjde üstüne müjde
Bakan Kurum'dan Gölbaşı'na müjde üstüne müjde

Bakan Kurum'dan Gölbaşı'na müjde üstüne müjde

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gölbaşı'na müjde üstüne müjde verdi.

A+A-

Bakan Kurum, Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Gölbaşı İlçe Danışma Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, bakanlığın Gölbaşı'nda yapacağı projelerle ilgili müjdeleri sıraladı. 

Gölbaşı'nda yaşayan vatandaşlara müjde vereceğini açıklayan Kurum "Vatandaşlarımızın yerleşim alanında sosyal konut talebi var. Biz de Gerder Mahallesi'nde 2 milyon 300 bin metrekarelik alanda çalışmalarımızı tamamladık. 2 bin konutluk bir projeyi başlattık ve ilk etapta yapacağımız 500 konutun projelerini ocakta hazırlayacağız, hızlı şekilde ihaleye çıkacağız. Bu projeler istiyoruz ki zemin artı 2-3 katı geçmesin, yatay mimariye uygun, özümüzü, kültürümüzü yansıtacak projeler olsun ve içinde her türlü sosyal donatısıyla, yeşil alanlarıyla inşallah bu projeleri de inşa edeceğiz ve 2023'e kadar kardeşlerimizi, hemşehrilerimizi yeni yuvalarına kavuşturacağız." dedi 

Kurum, Büyük Gölbaşı Meydan Projesi'nin ilk etabının da 2022'de başlayacağını ifade eden Kurum, "İLBANK Genel Müdürlüğümüz eliyle 50 milyon lira finansman desteğini ilçemize veriyoruz ve bu projenin ilk etabını başlatıyoruz. 5 milyon lira yatırım bedelli, şehir merkezinde Gölbaşı'nın iki yakasını bağlayan şehir merkezimizdeki binaların cephelerinin iyileştirileceği bir sokak sağlıklaştırma, güzelleştirme projesi yapacağız." diye konuştu. 

Toplantıya, AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Fatih Yaşlıoğlu, AK Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Teceren, AK Parti Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı Gülden Koç ve AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan da katıldı.

Bu haber toplam 3693 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.