1. HABERLER

  2. Bakan Yıldız'dan TPAO müjdesi
Bakan Yıldız'dan TPAO müjdesi

Bakan Yıldız'dan TPAO müjdesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gölbaşı Belediyesi’ni ziyaret ederek Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a görevinde başarılar diledi.

A+A-

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gölbaşı Belediyesi’ni ziyaret ederek Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a görevinde başarılar diledi.

 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı makamında ziyaret etti. Başkan Fatih Duruay’ı başkanlık görevi için tebrik eden Bakan Yıldız, Başkan Duruay’a görevinde başarılar diledi. Gölbaşı Kaymakamı Şevket Cinbir’in de bulunduğu Bakan Taner Yıldız’ın ziyareti sırasında; Bakan Yıldız, Gölbaşı’nın Ankara için çok önemli olduğunu vurgulayarak, Gölbaşı’nda yapılacak her projenin mutlaka destekleneceğini söyledi.

BAKANDAN BAŞKAN DURUAY’A MÜJDE

Başkan Fatih Duruay’ı ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Başkan Duruay’a bir de müjde verdi. Başkan Fatih Duruay’ın başkanlık hediyesi olarak kabul etmesini isteyen Bakan Taner Yıldız, Gölbaşı’ndaki Türkiye Petrolleri’nin başka bir yere taşınıp, arazinin boşaltılacağını ifade ederek, “Türkiye Petrolleri’nin konumu itibariyle Gölbaşı’nın yapısını ve dokusunu bozduğuna inanıyoruz. Başkanımızın bizden talep edeceğini düşünerek ona bir seçim hediyesi verelim istedik. Türkiye Petrolleri’ni en geç bir yıl içerisinde başka bir yere taşıyarak, şu an bulunduğu alanı boşaltacağız” dedi.

BAKAN YILDIZ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Bakan Taner Yıldız’a vermiş olduğu müjde ve yaptığı ziyaret için teşekkür eden Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise, “Sayın Bakanımızın ziyareti bizi çok memnun etti. Buraya gelerek bize destek ve başarılarını sunması, bizi güçlendirdi. Gölbaşımıza ve bize vermiş oldukları değere layık olacağız. Kendisine ziyareti ve yapmış olduğu sürpriz için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

untitled-2.20140416102918.jpg

Bu haber toplam 1945 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.