1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başarılı bürokratlar Hüseyin Tellioğlu ve Serkan Kaya'nın tayini çıktı
Başarılı bürokratlar Hüseyin Tellioğlu ve Serkan Kaya'nın tayini çıktı

Başarılı bürokratlar Hüseyin Tellioğlu ve Serkan Kaya'nın tayini çıktı

Gölbaşı’nda yaklaşık görevini başarılı bir şekilde yürüten ve Tapu Müdürlüğü’nde yeni bir sistemi devreye koyup işlemlerin daha rahat ve hızlı bir şekilde yapılmasını sağlayan Hüseyin Telllioğlu ve Serkan Kaya’nın tayinleri çıktı.

A+A-

Gölbaşı’nda yaklaşık görevini başarılı bir şekilde yürüten ve Tapu Müdürlüğü’nde yeni bir sistemi devreye koyup işlemlerin daha rahat ve hızlı bir şekilde yapılmasını sağlayan Tapu Müdürü Hüseyin Telllioğlu ve Tapu Müdür Yardımcısı Serkan Kaya’nın tayinleri çıktı.

Gölbaşı’nda 4 yıldır başarıyla görev yapan Tapu Müdürü Hüseyin Tellioğlu Mamak Tapu Müdürlüğü’ne atanırken, 7 yıldır başarıyla görev yapan Tapu Müdür Yardımcısı Serkan Kaya ise Yenimahalle Tapu Müdür Yardımcılığı’na atandı.

Tapu Müdürü Hüseyin Telllioğlu ve Tapu Müdür Yardımcısı Serkan Kaya görev yaptıkları süre içerisinde  yaptıkları çalışmalarla, tapu işlemlerinin daha rahat ve hızlı yapılmasına büyük katkı sağladı.  

GÖLBAŞILILAR ÜZÜLDÜ

Sosyal bir kimliğe sahip olan ve sürekli vatandaşla iç içe olan Tapu Müdürü Hüseyin Telllioğlu ve Tapu Müdür Yardımcısı Serkan Kaya’nın tayinleri , Gölbaşılıları da üzdü. Gölbaşı Son Gaste olarak Tapu Müdürü Hüseyin Telllioğlu ve Tapu Müdür Yardımcısı Serkan Kaya’ya  ilçemize yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ederken, yeni görevinde başarılar dileriz.

Bu haber toplam 4098 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.