1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Duruay'dan bayram mesajı
Başkan Duruay'dan bayram mesajı

Başkan Duruay'dan bayram mesajı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96'ncı yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

 

Duruay mesajında  tarihi boyunca hür ve bağımsız yaşamış asil Türk Milleti’nin vatanını işgal edenlere karşı kazandığı Büyük Zafer'in 96'ncı yıl dönümünü ile Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'nü kutlamanın onur ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.

30 Ağustos Zaferi’nin, Türk   milletin en ağır şartlarda bile esaret altına alınamayacağının ispatı olduğunu vurgulayan Başkan Duruay, şunları kaydetti: “Bu şanlı zaferle, Türk milleti, vatanı ve milletinin varlığı söz konusu olduğunda canını hiç düşünmeden seve seve vereceğini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla her aşaması dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zafer Bayramını kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan savunmasında canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Hepimizin Zafer Bayramı kutlu olsun”

Bu haber toplam 1888 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.