1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Başkan Gökçek'ten Oda TV'ye ders
Başkan Gökçek'ten Oda TV'ye ders

Başkan Gökçek'ten Oda TV'ye ders

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ODA TV’nin Hacı Bayram Camii çevresindeki çalışmaları eleştirip, bilgileri Google Earth’teki görüntülere dayandırmasına tepki göstererek,“Yalan haberinizi yeni bir yalanla örtmekten vazgeçin” dedi.

A+A-

   Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi alanlardaki çalışmaları konusunda , “ODA TV ve akıldanelerine (akıl veren kimse) dersler” başlığı altında 4 maddelik ders niteliğinde bilgi veren Başkan Gökçek, twitter hesabından, “Bu ODA TV’de utanma yok... Adamları yalan haberleriyle iki kez rezil ettim...” mesajını paylaştı.

 

-“HABERLERİ İKİ KEZ YALANLANDI… BU DA ÜÇÜNCÜ”

          Daha önce Ankara Kalesi çevresindeki surların, ardından ise Hacı Bayram Camii yanındaki Augustus Tapınağı’nın Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkıldığı haberleri yalanlanan ODA TV’nin, son olarak da bölgenin yapılaşmaya açılmaya çalışıldığına ilişkin haberinin de gerçek dışı olduğunu belirten Başkan Gökçek, “Bu ODA TV’de utanma yok... Adamları yalan haberleriyle iki kez rezil ettim... ‘Melih Gökçek’in yalanı’ diye yalan haber yapıyor” mesajını paylaştı.

“-Bu ODA TV’nin kılavuzu muhtemelen meşhur bir meslek odası... Onun için bataktan çıkamıyorlar... Battıkça batıyorlar” twitiyle açıklamalarını sürdüren Başkan Gökçek, “-Konu cahili birileri bunlara bir yorum yapıyor… Bu gazeteciliğe özenen ODA TV’ciler saftirik şekilde peşlerine takılıyorlar”dedi.

Mesajlarına, “Şimdi ODA TV ve akıldanelerine dersler” başlığı altında topladığı 4 maddelik ders niteliğindeki açıklamayla devam eden Başkan Gökçek, şu bilgileri verdi:

         “- Bir... Tescilli yapıların hepsi ayakta olmayabilir... Yıllar öncesi yıkılmış bir tescilli yapıyı Google'da arsa olarak görürsünüz... Dolayısıyla her gördüğünüz arsa boş yapı değildir…

         -İki... Buradaki tescilli yapılar, restitüsyon projelerine uygun olarak rekonstrüksiyonları yapılır. Bizim yaptığımız budur...

         -Üç... Bu tescilli yapıların kayıtları kültür ve tabiat varlıkları koruma kurulunda mevcuttur...

         -Dört... SİT sınırında kalan hiçbir yapı Koruma Kurulu’ndan izin almadan yapılamaz...”

 

-“SİZE ACIYORUM”

         ODA TV’ye, “Şimdi; size bilgi verenlerin ne kadar bilgisiz zavallılar olduğunu anladınız mı? Yalan haberinizi yeni bir yalanla örtmekten vazgeçin”diye seslenen Başkan Gökçek, “Yoksa her seferinde böyle rezil olursunuz... ODA TV olarak yakın basın tarihine yalan veya yanlış haberlerle geçeceksiniz... Size acıyorum” mesajını attı.

Bu haber toplam 1677 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.