1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Ramazan Şimşek'ten Kurban Bayramı mesajı
Başkan Ramazan Şimşek'ten Kurban Bayramı mesajı

Başkan Ramazan Şimşek'ten Kurban Bayramı mesajı

Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Kardeşliğimizin, Hoşgörünün, Sevginin arttığı bu kutlu günlerde birbirimize daha çok sarılıp, birlik ve dirliğimizi korumak, bütünlüğümüzü pekiştirmek için bayramlar fırsattır. "

A+A-

Kurban Bayramı münasebetiyle yazılı bir mesaj yayınlayan Başkan Şimşek, “Kardeşliğimizin, Hoşgörünün, Sevginin arttığı bu kutlu günlerde birbirimize daha çok sarılıp, birlik ve dirliğimizi korumak, bütünlüğümüzü pekiştirmek için bayramlar fırsattır. " diyerek şunları söyledi. 
   "Bu sene salgın sebebiyle her zamankinden daha temkinli bir Kurban Bayramı yaşayacak olsak da kucaklaşmalarımızı erteleyip, kalabalık sofralarda buluşamasak da biliyoruz ki gönüllerimizin birliği ile bu günleri aşacağız. Bayramlar sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının pekiştiği, dayanışma duygularının en üst seviyede yaşandığı, dargınların barıştığı en özel günlerdir. Bayramlar; hayırseverlerin yetimleri sevindirmesi için bir fırsattır. Asırlardır bizi birbirimize bağlayan, birbirimize kardeş kılan bu yardımlaşma ve dayanışma ruhudur. Bizler komşusu açken tok yatmayı içine sindiremeyen, bir dinin, medeniyetin mensuplarıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın ve Türk-İslam âleminin Kurban Bayramı´nı tebrik ediyorum. ”

KURBAN BAYRAMINDA BELEDİYE BAZI TEDBİRLER ALDI

    Gölbaşı Belediyesi Kurban Bayramı boyunca bazı tedbirler alarak hizmetlere devam edecek. Buna göre Belediye Başkanı Ramazan Şimşek yapılacak çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi. 

1- Kurban Satış ve Kesim alanında bayram sonuna kadar kurbanlık satışı ve sırasıyla kesim işlemleri devam edecek. 
2-Temizlik İşleri Müdürlüğüne  bağlı ekipler bayram boyunca Gölbaşı’nın  her köşesini temizlemeye devam edecek. 
3-Nöbetçi Zabıta ekipleri her türlü denetim ve sorunun takipçisi olacak. İhbar ve Şikayetlere anında değerlendirecek.
4-Aracı olmayıpta şehit mezarlıklarına gidecek şehit yakınları ile engelli vatandaşların mezar ziyareti talebi için servis tahsis edilecek
5- Gölbaşı Konya Yolu 10. Km. de bulunan Kurban Satış ve Kesim yerine aracı olmayanlar için günde 3 ayrı gidiş geliş servis ücretsiz hizmet verecek.
6- Bayram süresince de 65 yaş üstü kimsesi olmayan vatandaşlarımızın  çağrıları/ihtiyaçları takip edilecek. 
7-Diğer birimler rutin çalışmalarına devam edecektir.

Bu haber toplam 2603 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.