1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Şimşek: Hizmete engel olanları ifşa edeceğiz
Başkan Şimşek: Hizmete engel olanları ifşa edeceğiz

Başkan Şimşek: Hizmete engel olanları ifşa edeceğiz

Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıya Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek başkanlık yaptı.

A+A-

Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıya Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek başkanlık yaptı.Başkan Şimşek mecliste yaptığı konuşmada isim vermeden CHP İlçe Başkanı Engin Eeren ve İYİ PARTİ İlçe Başkanı Mehmet Öztürk'ün eleştirilerine sert yanıt verdi.

Mecliste görüşülen tüm maddeler oy birliği ile kabul edilerek incelenmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi.

Toplantıda bir konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek geçmiş kurban bayramını kutladı.

PROJELERİMİZİ DURDURMAK İÇİN BAKANLIKLARA DİLEKÇE VERENLER VAR

Gölbaşı’nın gelişmesini engelleyenlerin olduğunu ifade eden başkan şimşek,

“Gölbaşı’lı olup da bir çok projemize ret dilekçesi verenler var. Bakanlıklarda karşımıza çıkıyor bunlar. Sırf Gölbaşı kalkınmasın, umduğu yere gelmesin veya şöyle düşünüyor herhalde Ramazan Şimşek yada meclis üyeleri başarısız olsun diye Bakanlıklara dilekçe veriliyor. Bunların kim olduklarını biliyoruz.  Yeri ve zamanı geldiğinde de bunları ifşa edeceğiz. Gölbaşı’nda siyasetle uğraşanlar, kendini siyasetçi zannedenler, bu meclisin başarısız olmasını isteyenler projelerimizin bakanlıklar tarafından durdurulması için dilekçeler yazıyorlar. Ben bunlara üzülüyorum. Bir Gölbaşı’lı olarak Gölbaşı’nın hak ettiği yere gelmesini engelleyenler için üzülüyorum. Siyaset yapılır. Muhalefette yapılır. Bana muhalefet yapıldığı zaman doğruyu bulurum. Bunu bana yapmıyor, doğacak çocuğunun geleceğine yapıyor. Olan Gölbaşı’na oluyor. dedikoduları bırakacağız Gölbaşı’na hizmet yapacağız”

İNCEK EK HİZMET BİNASI

Gölbaşı Belediyesi tarafından İncek’te Kurulan Gölbaşı Belediyesi Ek Hizmet Binasının kaçak olduğuna yönelik iddiaları ret eden Başkan Şimşek “ Orası şartlı ve meclis kararı ile verilen bir yer. Bazıları çıkıp bayenet veriyor ‘ Yeşil alana kaçak yapı yaptınız ve buna da ek hizmet binası dediniz’ diyor. Siyaset yapılır muhalefette yapılır. Ama bazı şeyleride iyi bilmek gerekiyor. Gölbaşı’nda yaşamak gerekiyor” dedi.

HOBİ BAHÇELERİNE DEĞİL KAÇAK YAPIYA KARŞIYIZ

Hobi bahçelerine karşı olmadıklarını tekrarlayan Başkan Şimşek, amaçlarının hobi bahçelerini yok etmek olmadığı amaçlarının kaçak yapıya engel olmak olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 5540 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.