1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Şimşek’ten Öğretmenler Günü Mesajı…
Başkan Şimşek’ten Öğretmenler Günü Mesajı…

Başkan Şimşek’ten Öğretmenler Günü Mesajı…

Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Namal ve beraberindeki şube müdürleri 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'i makamında ziyaret etti.

A+A-

Ziyaretleri sebebiyle duyduğu mutluluğu paylaşan Ramazan Şimşek ise, öğretmenlerin toplumu şekillendirdiğini ifade ederek “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; ‘Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da milleti esaret ve sefalete terk eder.’ sözü Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalmasında eğitimin önemini bizlere bir kez daha gösteriyor. En zorlu şartlarda dahi mesleklerini sevgiyle icra eden öğretmenlerimiz, her türlü övgü ve takdire layıktır. Bayrağına, milletine, vatanında bağlı aydınlık nesiller yetişmesinde emeği geçen bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi şükran ve rahmetle anıyorum” dedi.

 

Başkan Şimşek’in Öğretmenler Günü anısına kahve fincanı ve Gölbaşı Belediyesi serasında yetiştirilen kasım batı çiçeği ile lavanta çiçeği kesesi hediye ettiği ziyaret, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Namal'ın da Başkan Ramazan Şimşek'e çiçek takdim etmesi ile son buldu.

Bu haber toplam 5563 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.