1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Başkan Tuna'ya tebrik ziyareti
Başkan Tuna'ya tebrik ziyareti

Başkan Tuna'ya tebrik ziyareti

Başkent’in ilçe belediye başkan ve Büyükşehir Meclis üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya tebrik ziyaretinde bulundular.

A+A-

  Hafta içinde Büyükşehir Belediyesi'nin birim ve şirketlerinden çalışmalara ilişkin brifingler alan Başkan Tuna, hafta sonunu da ilçe belediye başkanları ile Büyükşehir Belediye Meclis üyelerine ayırdı. 

         Başkan Tuna, ilçe belediye başkanı ve büyükşehir meclis üyeleri ile beraberindekileri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı ile birlikte makamında ağırladı.

         Doç. Dr. Tuna, her ilçe heyetiyle ayrı ayrı gerçekleştirdiği görüşmelerde, ilçelerin, talep ve isteklerinin bir an önce yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.

         Ankara’nın ilçe yönetimlerinden gelen 100'e yakın ziyaretçiyi ağırlayan Başkan Tuna, ziyaretlerinden dolayı katılımcılara teşekkür ederek, tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

-KENTSEL DÖNÜŞÜM’DEN, YOLLARA KADAR TÜM TALEPLERİ DİNLEDİ..

         İlçe belediye başkanlarının da çoğunun katıldığı kabulde, tebriklerin ardından ilçelerin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Tuna, alt yapıdan, kentsel dönüşüme, sosyal ve kültürel çalışmalardan, Pazar yerlerine, su, imar ve yol gibi pek çok talebi dinleyerek çözüm yolları konusunda gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi. 

         Her çalışmada önceliğinin vatandaşın talep ve isteği olduğunun altını çizen Başkan Tuna, ziyaretçilerine sık sık “Her zaman önceliğimiz vatandaş memnuniyeti. Halk ne istiyorsa, ben de o konuya katılırım” önerisinde de bulundu. Başkan Tuna, ziyaretine gelenlere ayrıca, “Felsefemiz; dürüst, şeffaf ve adil olmak. Her ilçeye, parti gözetmeksizin eşit mesafede hizmet sunacağız”  dedi.

 

Bu haber toplam 1806 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.