1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bayramın kutlu olsun anne
Bayramın kutlu olsun anne

Bayramın kutlu olsun anne

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı kutlamalarında Şehit yakınları askerleri yalnız bırakmadı.

A+A-

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında hüzün ve mutluluk bir arada yaşandı. Bağımsızlık mücadelesinin önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı şehit yakınlarını ve askerleri bir araya getirdi.

3882.20110830131842.jpg

 İlçe Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen programa Şehit Aydın Eryılmaz’ın annesi Azime Eryılmaz Şehit Selami Gazi Atabey’in babası Hüseyin Atabey da katıldı. Şehit annesi Eryılmaz ve Şehit babası Hüseyin Atabey askerler ile teker teker bayramlaşarak, ‘Rabbim sizleri korusun’ dileklerinde bulundular.  İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan askerlerin Şehit Annesi Azime Eryılmaz’a ‘Bayramın kutlu olsun anne’ diyerek ellini öpmesi ile duygu dolu dakikalar yaşandı.

Şehit Annesi Azime Eryılmaz ve Şehit Babası Hüseyin Atabey, bir evladımızı kaybettik. Yavrularımız vatanın birliği ve bölünmezliği için şehit oldular. Böyle bir günde evladımız olarak kabul ettiğimiz ekserlerimizin bayramını kutlamak istedik. Rabbimiz bu vatan uğruna mücadele veren tüm askerlerimizi korusun” dediler.

Bu haber toplam 2506 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.