1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Büyükşehir'den yardım
Büyükşehir'den yardım

Büyükşehir'den yardım

Ankara Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında, Suriyeli ve Türkmen aileler ve diğer göçmenlere ücretsiz patates ve soğan alınıp dağıtılmasına karar verildi.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında, Kızılay Bölgesi’nde yer alan ve uzun zamandan beri hizmet veren, tüm üst geçitlerin incelenerek, gerekli görülmesi durumunda kaldırılması ve yerlerine yenilerinin yapılması, ayrıca onarımları mümkün olanların da tamiratlarının gerçekleştirilmesine ilişkin önerge oybirliği ile kabul edildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi, Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez yönetiminde toplandı. Ali İhsan Ölmez, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sonrasında düzenlenen ilk Meclis toplantısı olması nedeniyle tüm kadınların kadınlar gününü kutlayarak, günün anısına Belediye Meclisi’nin kadın üyelerine çiçek sundu.

Daha sonra görüşmelere geçilen toplantıda; Kızılay bölgesindeki yaya üst geçitlerine ilişkin önerge karara bağlandı. Kararda, Kızılay Bölgesi’nde yer alan ve uzun zamandan beri hizmet veren, tüm üst geçitlerin incelenerek, gerekli görülmesi durumunda kaldırılması ve yerlerine yeni üst geçitlerin imal edilmesi, ayrıca onarımları mümkün olanların da tamiratlarının gerçekleştirilmesi hususu yer aldı.

Meclis toplantısında yine oy birliğiyle kabul edilen bir başka önergeye göre de; ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile Suriyeli ve Türkmen aileler ve diğer göçmenlere ücretsiz patates ve soğan alınıp dağıtılacak.  

Bu haber toplam 1497 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.