1. HABERLER

  2. Carmen Sirki Gölbaşı'na geliyor
Carmen Sirki Gölbaşı'na geliyor

Carmen Sirki Gölbaşı'na geliyor

ünyaca ünlü sirk sanatçısı ve Yeteneksizsiniz Türkiye yarışması finalisti Sunday Ağabey, kafası kopan adam ZAMBORA ve ödüllü sanatçılardan kurulu kadrosu ile Gölbaşı’na geliyor.

A+A-

Dünyaca ünlü sirk sanatçısı ve Yeteneksizsiniz Türkiye yarışması finalisti Sunday Ağabey, kafası kopan adam ZAMBORA ve ödüllü sanatçılardan kurulu kadrosu ile Gölbaşı’na geliyor. Carmen Sirki Kültür ve Sanat etkinliği kapsamında Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Kongre Merkezi salonunda 3-4 Aralık 2011 Cumartesi ve Pazar günleri Gündüz 14:00 ve Akşam ise 19.30’da gösterilerini sergileyecek.

Sirk programı ile ilgili açıklamalarda bulunan Carmen Sirki Sanat Yönetmeni Enver Mutlu, “Türkiye’de modern sirk sanatlarını Avrupa’da olduğu gibi kültür salonlarında sunan ve tiyatral sirk gösterisinin öncülüğünü yapan Carmen Sirki “Yetenek Sizsiniz” yarışması finalisti Zambora’nın kafası kopan adam gösterisini hayretle izleyeceksiniz.

Robot Transformers gösterisine çocuklar bayılacak. Jonklör Show, Sihirbazlar, Akrobatlar, yeteneksizsiniz finalisti Michael Jackson Show, akordeon adam, elektrik adam,  Palyaçolar,  Ateş Adamlar, Eğitimli Hayvanlar, Dev Piton Yılan Show... ve bir insan gözlerinizin önünde gorile dönüşecek Bu gösteriyi hayatınız boyunca unutamayacaksınız...

Ödül kazanmış sanatçı kadrosu ile muhteşem sirk gösterisine Gölbaşı'nda yaşayan tüm çocuklarımızı ve halkımızı davet ediyoruz. İsteyenler sanatçılarla yılanla ve diğer hayvanlarla fotoğraf çektirebilecekler. Biletler 10 TL olup salon gişesinden temin edilebilecektir” dedi.

Bu haber toplam 2968 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.