1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CHP sahalara indi
CHP sahalara indi

CHP sahalara indi

CHP Gölbaşı İlçe Örgütü mahalle mahalle iftar programı düzenlemeye başladı

A+A-

CHP Gölbaşı İlçe Örgütü ramazan ayı boyunca çeşitli mahallelerde iftar yemeği düzenleyecek. İlk iftar Gökçehöyük Köyünde milletvekillerinin katılımlarıyla gerçekleşti. 

CHP Gölbaşı İlçe kadın kolları ve yönetimi ile birlikte mahalle mahalle gezerek verdiği seçim startına devam ediyor. 24 Haziran seçimlerine az bir süre kala yoğun bir tempo ile hız kesmeden Gökçehöyük Mahallesi'nde vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya gelen CHP'liler buradan da Atatürk Sahil Parkı'na geçtiler. Burada İYİ Parti İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ile  de görüşen Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu ve Ankara 1. bölge 6. sıra adayı Ekrem Kerem Oktay'ın da katıldığı program sonrasında konuşan CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elikesik;

"Vatandaşlarımızdan aldığımız tepkiler gayet olumlu yönde. Ulaşabildiğimiz mahallerde ramazan ayı boyunca iftar programları düzenleyip, vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Gökçehöyük Mahallesinde düzenlediğimiz iftar programında bizleri yalnız bırakmayan milletvekillerimize, desteklerinden dolayı muhtarımıza ve mahalle sakinlerine teşekkür ederiz. Bundan sonra ki iftar programımızı Cumartesi günü Taşpınar mahallesinde vereceğiz" dedi. 

Bu haber toplam 2407 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum