1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cinayetine karıştığı adamın haberini yaptı
Cinayetine karıştığı adamın haberini yaptı

Cinayetine karıştığı adamın haberini yaptı

56 yaşındaki katil gazetecinin korkunç cesareti

A+A-

ÖLDÜRÜP YAYINLATTI

Makedonya'da Utrinski Vesnik Gazetesi'nde çalışan Vlado Taneski adındaki muhabirin, haberini yazdığı üç ayrı cinayeti bizzat işlediği ortaya çıkmış ve Taneski 2008'de tutuklanmıştı. 56 yaşındaki gazeteci, tutuklandıktan bir gün sonra hücresinde intihar etmişti.

ROMANDAKİ CİNAYET!

Polonya'da, cinayet romanları yazarı Krystian Bala'nın, 2000 yılında öldürülen Dariusz Janiszewski'nin katili olduğu ortaya çık mış tı. Bala'nın Janiszewski'nin katili olduğuna dair deliller, yazarın 2003 yılında yayımlanan Amok adlı romanında bulunmuştu. Cinayetine karıştığı adamın haberini yaptı!

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde tartıştıkları kişiyi, taş ve sopayla döverek öldükleri iddia edilen 5 zanlı tutuklandı.

Zanlılar arasında yer alan bir yerel muhabirin, cinayetin ardından çalıştığı gazeteden fotoğraf makinesini alıp olay yerine gelerek cinayetin haberini yaptığı öğrenildi. Yılmaz Kuşçu (55), birlikte yaşadığı Gürcistan uyruklu kadınla fuhuş yapmaları konusunda anlaştığı Ceyhun G. (19), Mustafa S. (18), Timur Ö. (21), Ekrem K. (22) ve Çağlar T. (21) ile para konusunda tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönmesiyle zanlılar, başına bira şişesi ile vurup taş ve sopayla dövdükleri zanlıyı evine yakın bir yere bırakıp kaçtı. Teknik takip sonucunda Çağlar T'ye ulaşan güvenlik güçleri, diğer zanlıları da yakaladı. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Tutuklananlar arasındaki Ceyhun G'nin, ilçede haftalık olarak yayımlanan yerel bir gazetenin muhabiri olduğu, cinayetin ardından çalıştığı gazeteden fotoğraf makinesini alıp olay yerine gelerek cinayetin haberini yaptığı öğrenildi.

Bu haber toplam 1509 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.