1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çukurca şehitleri memleketlerine uğurlandı
Çukurca şehitleri memleketlerine uğurlandı

Çukurca şehitleri memleketlerine uğurlandı

Hakkari'de şehit düşen 8 asker için Van'da tören düzenleniyor..

A+A-

Hakkari Çukurca'da şehit düşen askerler için Van'da tören düzenlendi. Şehitlerin veda törenine İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da törene katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Şehit askerler; Uzman Çavuş Hakan Çil, Uzman Çavuş Nazır Elitok,Uzman Çavuş Samet Kılıç,Jandarma Komando Er Serkan Altay, Uzman Çavuş Turan Kurt, Er Vedat Gülder, Jandarma Binbaşı Yavuz Başayar, Uzman Çavuş Erhan Ar düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.

HÜZNÜMÜZ DAĞLAR KADAR AMA..

Törende konuşan, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Levent Köse "Birlik ve beraberliğimizi hedef alan, terör örgütüne karşı yürütülen mücadelede, kahraman silah arkadaşlarımızı hain eylem sonucu kaybetmiş bulunuyoruz. Acımız çok büyük, hüznümüz dağlar kadar, ama boynumuzu bükmüyoruz. Kor ateşte olsa, hüznümüzü yüreğimize gömecek, gözyaşımızı içimize atacak. Bugün hainleri de sevindirmeyeceğiz. Net biçimde ifade ediyorum. Kazanamayacaklar. Kendi karanlıklarında eriyip gideceklerdir. Kendi kanlarında boğulacaklardır. Hiçbir zaman ümitsiz olmadık, olmayacağız. Şiddet sarmalına teslim olmadık, hiçbir zaman da teslim olmayacağız." dedi..

ÇUKURCA ŞEHİTLERİ UĞURLANIYOR

Bu haber toplam 2786 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.