1. HABERLER

  2. Demet Akalın yeni aşka yelken açtı
Demet Akalın yeni aşka yelken açtı

Demet Akalın yeni aşka yelken açtı

Aşklarıyla ünlü Demet Akalın "Ne Önder, nede Tuncay'la alakam yok. Yeni bir sevgilim var." dedi.

A+A-

Önder Bekensir'in Beykoz Acarkent'te eski sevgilisi Demet Akalın ile yakaladığı milli futbolcu Tuncay Şanlı'yı dövdüğü iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Magazinciler twitter’ına “Uzunca bi süre yok olmak üzereyim. Beni merak etmeyin” diye yazan Demet Akalın’ı havalimanında yakalandı. Magazincileri karşısında gören Demet Akalın çok şaşırdı. Magazincilerin ısrarcı “Tuncay’la ilişkiniz var mı?” sorusuna cevap veren Demet Akalın, ilişki iddialarını reddetti.

DEMETAKALIN'DAN AŞK İTİRAFI TIKLA İZLE

TUNCAY’LA İLİŞKİM YOK
Tuncay Şanlı ile ilişkisi olduğu iddialarını kesin bir dille yalanlayan Demet Akalın “ Hayır canım. Saçmalamayın Allah aşkına. Yok öyle bir şey.” Dedi.

NE ÖNDER’LE, NEDE TUNCAY’LA
“İki erkeğin benim için kavga etmesi hoşuma gider” sözlerini de yalanlayan Akalın “Öyle bir şeye demedim. Uydurmayın. Gülüyorum ben bunlara. Yorumum falan yok, çünkü ikisi ile de alakam yok. Ne Önder’le, nede Tuncay ile alakam yok.” Dedi.

SEVGİLİM BOZULUYOR
Bu sözlerden sonra Demet Akalın bombayı patlattı. Yeni bir aşka yelken açtığını söyleyen Akalın “Bir erkek arkadaşım var zaten, bozuluyor o tip şeylere.” Dedi. Magazincilerin “Sevgiliniz camiadan mı” sorusuna ise Demet Akalın “Hayır değil, Allah’tan” dedi.

BEYAZ GAZETE

 
Bu haber toplam 2116 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.