1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Demiören: Herkes maça parasıyla gelsin
Demiören: Herkes maça parasıyla gelsin

Demiören: Herkes maça parasıyla gelsin

Başkan Yıldırım Demirören masaya yumruğunu vurdu.

A+A-

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Rus ekibi Alania ile oynayacağı maç öncesinde davetiye taleplerinin artması sonucunda; başkan Yıldırım Demirören, yumruğunu masaya vurdu. Siyah beyazlı kulübün önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısında, çeşitli taraftar derneklerinin Alania karşılaşması için davetiye tahsisi konusunda ısrarcı davranması ve bu konuya ağırlık vermesi başkan Demirören'i bir hayli sinirlendirdi.

KİMSEYE DAVETİYE YOK

Hürriyet'in haberine göre "Yeni yasayı biliyorsunuz Herkes biletini veya kombinesini kendi alacak" diyen Beşiktaş Başkanı, "Yönetciler ve aileleri dahil kimseye davetiye yok" diye konuştu. Demirören'in bu tavrı sonunda her yönetici kombine bilet aldı.

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERDİK

Beşiktaş Genel Sekreteri Fahrettin Curoğlu, her kulübün böyle sıkıntılar yaşadığını hatırlatarak, "Başkanımızın ve yönetimin oy birliği ile aldığı karar sonunda, kulüpte çalışan kimseye davetiye verilmeyecek" dedi. Karşılaşmayı takip etmek isteyenlerin kombine veya loca alması gerektiğinin altını çizen Curoğlu, "Yönetimdeki tüm arkadaşlar kendileri ve yakınları için kombineleri para karşılığında aldılar. Beşiktaş yönetimi olarak, davetiye konusunda yaşanan bu sıkıntıları tamamen sona erdirdik" yorumunu yaptı.

ÇOK AĞIR YAPTIRIMLAR UYGULANACAK

İnönü Stadı'nda oynanacak Alania karşılaşması için kulübe yapılan bütün davetiye tekliflerini reddetmek zorunda kaldıklarını ifade eden Beşiktaş Genel Sekreteri, şöyle konuştu: "Yeni çıkan Sporda Şiddet Yasası'na göre, kombineler, biletler ve loca satışları kimlik karşılığında yapılıyor. Bunun dışında bir uygulama yapan kulüplere, federasyon ağır yaptırımlar uyguluyor. Bundan böyle Beşiktaş'ta davetiye dağıtımı olmayacaktır."

Bu haber toplam 1521 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.